— Jeg erkjenner ikke straffskyld, sier 26-åringen til Fædrelandsvennen.

I mai ble sju menn funnet skyldig i norgeshistoriens største dopingrettssak i Sør-Trøndelag tingrett. Saken skal opp til ny behandling i lagmannsretten.

I garasjer i Trondheim fremstilte gruppa mer enn tre millioner dopingtabletter, som ble solgt gjennom den krypterte nettsiden anabolic forums.

Brukte mellommenn

Kundene sendte penger i posten til mellommenn rundt om i landet. For ikke å vekke mistanke ble pengene ofte lagt i cd-cover.

26-åringen fra Vennesla er tiltalt for medvirking til salg av dopingmidler gjennom nettverket ved å motta 12 postforsendelser fra 2011 og til januar 2013. Pengene skal ha blitt levert videre til selgerne av dopingmidlene, som så sendte ut varene. Til sammen mottok og overleverte han minst 30.000 kroner, mener politiet.

Ytterligere fire postforsendelser ble stoppet av politiet i januar 2013, og for dette er 26-åringen tiltalt for forsøk til medvirking til dopingsalg.

Tre sørlendinger siktet

I tillegg er mannen tiltalt for å ha oppbevart 377 tabletter og ampuller med anabole steroider, samt mindre mengder narkotika og en ulovlig pepperspray.

Politidistrikter over hele landet var involvert i dopingopprullingen og over 120 personer har vært siktet i saken. I januar i fjor opplyste politiet i Agder at tre av de siktede var fra landsdelen. Fædrelandsvennen har ikke lyktes i få bekreftet statusen på disse.