**KRISTIANSAND:

00.44:** En beruset person blir tatt hånd om av politiet når Superspeed legger til kai. Vedkommende overnatter i arresten.

**KRISTIANSAND:

03.16:** Politiet mottar melding om et par personer som snoker i garasjer på Brattvoll platå i Tveit. Politiet har funnet flere gjenstander, blant annet ski og bildekk, som stammer fra garasjene og beboere i nærheten av Brattvoll platå oppfordres til å sjekke garasjer og boder.

**LILLESAND:

04.04:** En stor stein er kastet inn i lokalene til en bedrift på Sekkebekksletta. Det har ikke vært personer inne i lokalet da det skjedde.

**BIRKENES: Bil utfor vei

06.23:** Nødetatene rykket ut til Søre Herefoss der en bil hadde havnet utenfor veibanen.

— Vi fant to personer som knyttes til utforkjøringen ikke langt fra ulykkesstedet. De blir nå sjekket av helsepersonell, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane ved Agder politidistrikt.

Ifølge politiet var det to gutter på 14 og 15 år som satt i bilen. De bor på en barnevernsinstitusjon. Bilen var stjålet i Arendal.

**SØGNE: Lyktestolpe sperret vei

08.03:** En lyktestolpe sperret fylkesvei 411 ved Rosseland etter at en lastebil kom borti stolpen.

Veien var sperret en liten time mens politiet ryddet og sikret stedet. Fylkesveien ble åpnet for fri ferdsel ved 09.00-tiden.

**KRISTIANSAND: Ødela brusautomat og brannslukningsapparat

08.35:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bedrift i Kongens gate. Et brannslukningsapparat er tømt og en brusautomat er skadet.

Det er uvisst om noe er stjålet.