**KRISTIANSAND: Promillekjøring

00.57:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en bil/bilfører ved Mjåvann Industriområde. Mannlig bilfører på 63 år mistenkes for kjøring av personbil i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig prøve sikres, hans førekort beslaglegges og han anmeldes.

**ARENDAL: Innbrudd i biler

01.34:** Melding fra vekterselskap om innbrudd i to parkerte biler. En politipatrulje blir dirigert til stedet for sporsikring. Fra den ene bilen opplyser bileier at det er stjålet en Iphone. Fra den andre bilen er det foreløpig usikkert hva som er stjålet da politiet så langt ikke har klart å oppnå kontakt med bileier. Politiet i Arendal etterforsker innbruddene.

**LILLESAND: Høy musikk

01.58:** Melding om støy i form av høy musikk som forstyrrer natteroen. En politipatrulje dirigeres til stedet, og natteroen blir gjenopprettet.

**FLEKKEFJORD: Isklump i veien

04.10:** Melding om en større stein/isklump i kjørebanen. Vegtrafikksentralen blir orientert.

**KRISTIANSAND: Hasj

04.15:** En politipatrulje pågriper en mann på 32 år som er i besittelse av litt hasj. Personen blir kjørt til sentralarresten i Kristiansand og anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

04.50:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en bil/bilfører på Torridalsveien ved bomstasjonen. Mannlig bilfører på 31 år mistenkes for kjøring av personbil i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig prøve sikres, hans førekort beslaglegges og han anmeldes.

**ARENDAL: Innbrudd i garasje

07.50:** Fikk politiet melding om innbrudd i en garasje tilhørende Ren konsult i Arendal. Gjerningsmennene har også brutt seg inn i firmabilen. Forholdet anmeldes.

**FARSUND: Trafikkuhell

08.29:** Fikk politiet melding fra AMK om at en jente hadde veltet på moped på Vanse. Skadeomfanget på jenta er ukjent, årsaken til velten er heller ikke kjent. Politipatruljen oppretter en rapport på uhellet.