Dette skjedde mens du sov

En bil som meldte fra om utforkjøring og avslørte en promillekjører er den mest spesielle hendelsen fra natta i Agder politidistrikt.

AGDER: Klokka 06.00 melder operasjonssentralen at det har vært en natt med lite bråk i byene. Samtidig har det vært en del klager på høy musikk fra russ, spesielt i Sørlandsparken og i Grimstad.

Klokka 03.15 kom melding om at en bil har kjørt utfor på Ålefjærveien i Kristiansand. Bilen ringer selv nødtelefonen automatisk, ifølge politiets twittermelding. Nødetatene rykket ut. Ingen personskade, men fører var påvirket av alkohol. Førerkortet ble beslaglagt og fører anmeldt.

Rett før klokka 03 i natt ble det meldt inn slagsmål på Sjøboden i Mandal. En kranglete gjest ble tatt hånd om av politiet, og anmeldes for ordensforstyrrelse

Klokka 02.35 rykker politiet ut til St. Olavsvei på Lund i Kristiansand, hvor flere melder om at en person gjør skadeverk på biler. Politiet pågriper gjerningspersonen, som har gjort skade på minst to biler. Den pågrepne er beruset.

Klokka 01.21 kontrollerte politiet en bil i Søgne, hvor fører kjørte uten gyldig førerkort. Mannen mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand og anmeldes for kjøringen.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.