**ARENDAL: Måtte sove i arresten

00.59** Politiet fikk melding om en beruset person som oppholdt seg i Barbu i Arendal. Mannen, en 40-åring fra Arendal, var så beruset at han ble brakt til arresten for å sove ut rusen.

**ARENDAL: I klammeri på Langbrygga

01.03** En 18 år gammel kvinne og en 25 år gammel mann havnet i klammeri på Langbrygga. Det hele ordnet seg da politiet ankom og fikk pratet med partene.

**KRISTIANSAND: Stakk fra drosjeregning

01.09** En drosjesjåfør meldte fra til politiet om at passasjerer hadde stukket fra en regning på 800 kroner. Drosjeselskapet skulle forsøke å ta kontakt med passasjerene via telefonnummeret de oppga da de bestilte turen. Hvis ikke det ordnet seg, vil det komme en anmeldelse.

**FARSUND: Bil forlatt etter trafikkuhell

01.10** Politiet fikk melding om at det hadde skjedd et trafikkuhell ved Åpta. Da patruljen kom til stedet, hadde føreren forlatt bilen med skader i fronten. Det lyktes ikke politiet å komme i kontakt med bileieren i løpet av natten. Forholdet vil bli fulgt opp ved Farsund lensmannskontor.

**KRISTIANSAND: Bortviste to personer

01.13** Utestedet Havana Etcetera i Kristiansand ba om bistand fra politiet for å ta seg av uønskede gjester. To personer ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Forulempet dørvakt

01.19** En 28 år gammel mann ble brakt til arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han skal ha forulempet en dørvakt ved Radisson Blu Caledonien Hotel.

**ARENDAL: Til legevakten etter vold

01.24** En 46 år gammel mann fra Arendal tok kontakt med en politipatrulje ved Havnepuben, og hevdet at han var blitt slått ned. Mannen ble kjørt til legevakten for sjekk. Det er foreløpig uklart om forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Mistenkt for vold

01.37** En 23 år gammel mann ble innbrakt til arresten i Arendal, mistenkt for å ha slått ned en 20 år gammel mann på Langbrygga. Offeret ble kjørt til legevakten for sjekk.

**ARENDAL: Amper stemning

01.40** Politiet fikk melding om amper stemning ved utestedet Happy Time i Arendal. Det roet seg da patruljen kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Slått ned utenfor Leopold

01.50** En 18 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten ved Kristiansand politistasjon, mistenkt for å ha slått ned en 19-åring utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate. Det var natteravner som meldte fra om volden, og både politiet og ambulanse rykket ut til stedet. Offeret ble brakt til legevakten for sjekk. 18-åringen ble i tillegg tatt for besittelse av narkotika etter at politiet fant et gram hasj på ham da han skulle settes inn i arresten. Begge de involverte er bosatt i Kristiansand.

**SØGNE: Problemer med gjest

01.55** Politiet ble bedt om å bistå da det ble problemer med en gjest på Høllen brygge. Det hele roet seg da patruljen ankom.

**KRISTIANSAND: Ble ufin etter å ha sovnet

02.04** Vaktene ved utestedet Harveys ba om bistand fra politiet etter at de fikk problemer med en gjest som hadde sovnet på toalettet. Gjesten, en 20-åring fra Fredrikstad, skal ifølge politiet ha blitt ufin mot vaktene da de skulle vise ham bort fra stedet. Mannen måtte tilbringe resten av natten i drukkenskapsarresten.

**LILLESAND: Stjal dekk og høytrykkspyler

02.12** En UP-patrulje stanset en litauer ved Norton i Lillesand. Mannen hadde angivelig plukket med seg gamle dekk og en defekt høytrykkspyler fra bedriften. Gjenstandene ble satt på plass igjen, og politiet noterte seg personalia i tilfelle det skulle vise seg at andre gjenstander var stjålet.

**GRIMSTAD: To til arresten

02.55** To menn på 19 og 27 år ble tatt med til arresten i Arendal etter at de var til sjenanse for andre personer i Juskestredet i Grimstad. De er anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**ARENDAL: Tatt med medikamenter

03.02** En 24 år gammel mann fra Kristiansand er anmeldt for å være i besittelse av medikamenter han ikke kunne gjøre rede for.

**KVINESDAL: Mistanke om fyllekjøring

03.16** Politiet fikk melding om mulig promillekjøring i Kvinesdal sentrum. En politipatrulje ble sendt til stedet uten å finne vedkommende. Tre minutter senere kom en lignende melding fra Lyngdal. Heller ikke der klarte politiet å finne den mulige føreren.

KRISTIANSAND: Bolighus totalskadet i brann

MANDAL: Kjørt hjem av politiet

07.41 En 20 år gammel mann ble kjørt hjem til sin egen bolig i Mandal etter at han forsøkte å ta seg inn på en adresse i Holumsveien. Mannen var beruset.