**LILLESAND: Uvedkommende i leilighet

09.43:** Politiet fikk melding om uvedkommende som hadde tatt seg inn i en leilighet i Søstrene Christensens vei i Lillesand. Det er uklart hva som har skjedd.

**MANDAL: Voldsepisode

09.46:** En person ble slått ned med en gjenstand i Orelunden. Det viser seg at én person er blitt slått ned. Gjerningspersonen er for politiet er kjent og personen er blitt avhørt i dag. Offeret ble kjørt til legevakt etter hendelsen.

**ARENDAL: Ropte på hjelp

09.57:** En hysterisk kvinne ropte på hjelp i Arendal. Samtalen ble brutt og politiet rykket ut til kvinnens hjem, hvor hennes foreldre holdt til. Det viste seg at kvinnen var på skolen. Politiet fant kvinnen og det viste seg at hun ikke trengte hjelp.

**ARENDAL: Brann

11.03:** Det ble meldt om en boligbrann på Saltrød i Arendal. Det brant på et loft og naboer med pulverapparater fikk slått brannen ned. Brannvesenet etterslukket på stedet. Politiets krimtekniker skal undersøke stedet over helga.

**LINDESNES: Innbrudd

11.27:** Det er meldt om innbrudd fra Vigeland bil på Lindesnes. Det er noe uklart hvordan gjerningspersonene tok seg inn. Prøveskilter med kjennemerke PZ94, GPS-er, fotoboksvarslere, promilletestere, batteritestere og noe verktøy er fjernet.

**KRISTIANSAND: Motorstopp

11.57:** En bil fikk motorstopp i Oddernestunnelen og det skapte en del trafikale problemer. Politiet fikk stengt ett løp i tunnelen mens bilberging hjalp den uheldige bilisten.

**ARENDAL: Kontroll

13.23:** UP gjennomførte kontroll på Vesterveien i Arendal. 16 fikk forenklet forelegg for fart, 16 fikk forenklet forelegg for adferd / mobil og 14 fikk forelegg for manglende bruk av bilbelte.

**KRISTIANSAND: Voldsepisode

13.23:** En elev i forbindelse med Tinnheia Fritidssenter ble utsatt for vold. Forebyggende avdeling er koblet inn i saken.

**KRISTIANSAND: Truck stjålet

13.38:** En Goodsense SD30V ble meldt stjålet fra Vågsbygd Industriservice.