**ARENDAL: Mistenkt for promille — stakk fra stedet

23.55** Politiet får melding om en påkjørsel av bil på Langbrygga i Arendal. Ingen personer kom til skade, men den ene bileieren mistenker imidlertid den andre for å ha kjørt med promille da uhellet skjedde.Vedkommende svarer med å stikke fra stedet - i bil. Han ble siden pågrepet og framstilt for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Stelte i stand bråk på fest

02.00** Et privat arrangement på den gamle befalsmessa tar en ikke fullt så gladstemt retning da det oppstår bråk på stedet. En person blir bortvist fra stedet av politiet på grunn av ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Høylytt studentfest

03.21** En studentfest i Grimstad med høy musikk får naboen til å reagere og politiet til å gjøre kort prosess med å få studentene til å finne volumknappen.

KRISTIANSAND: Stjålet tilhenger fra Krossen

13.59: Fra Esso på Krossen er det i løpet av sioste døgn stjålet en tilhenger med registreringsnummer PS 3673. KRISTIANSAND: Kollisjon mellom bilist og syklist

14.22: En bil har kollidert med en syklist ved Samsen. Syklisten klager i følge politiet over smerter i en fot. Den 47 år gamle mannen blir tatt med til legevakten av hans kone, som kom til stedet. Bilføreren var en 32 år gammel kvinne.

LYNGDAL: Tyveri av båt

14.57: Fra Korshavn blir en båt av typen Øyen 530F meldt stjålet. Båten har kjennemerke RBZ 052. Båten har en motor av typen 40 HK Yamaha.

ÅMLI: Spiste to kaniner

15.40: Politiet får melding om at en løshund har spist to kaniner på et jorde i Åmli. Det er uvisst om var i bur. Politiet opplyser at de nok ikke har kapasitet til å etterforske forholdet nærmere.

SØGNE: Brann i anleggsmaskin

17.20 På Oftenes i Søgne tok det fyr i en annleggsmaskin tilhørende selskapet Mur i sør AS. anleggsmaskin. - Sjåføren forteller til oss at han kjørte maskinen langs veien, da det tok fyr i motoren, forteller brannmester Enok Enoksen i Kristiansandsregionen brann og redning avdeling Søgne. Like før klokken 19 blir anleggsmaskinen fjernet fra veibanen.

— Slukkingen gikk greit. Vi brukte først et seks kilos pulverapparat. Deretter slukket vi med vann og pulver. Brannen ble da slukket i løpet av et par minutter, sier Enoksen.

Politiet opplyser til Fædrelandsvennen at de skal se nærmere på saken sener i kveld.

GJERSTAD: Mistet lappen i 145 km/t

17.59: UP måler en 24 åring i 145 km/t i 90-sonen på E 18 ved Gjerstad. Mannen blir fratatt førerkortet på stedet.

KRISTIANSAND: 57-åring tatt for butikktyveri

18.23: På Sandens butikksenter i Kvadraturen slår en kvinnelig butikktyv seg litt vrang, og blir dermed tauet rett inn på politistasjonen. Kvinnen på 57 år fra Kristiansand hadde forsynt seg fra hyllene i en klesforretning.

SØGNE: Stjal 13 fots Pioner

18.32: Politriet får melding om tyveri av en båt fra Åloveien i Søgne. Båten er en grå 13 fots Pioner med en 10 HK Mariner påhengsmotor.