**MANDAL: Berserk person

23.29:** Det meldes om at en person skal ha gått berserk ved Amfisenteret i Mandal. En patrulje får kontroll på vedkommende som da har roet seg ned. Den 27 år gamle austegden blir kjørt ut av byen og pålagt å holde seg vekke.

KRISTIANSAND: Smell på Grim

**ARENDAL: Drikking på offentlig sted

23.57:** Politiet i Arendal kommer over en 26 år gammel mann som drikker på offentlig sted. Han kan vente seg en anmeldelse.

**GRIMSTAD: Veiver med pinner

23.59:** En bilist ved Groosåsen i Grimstad kommer over en ung mann som veiver med noen pinner. Det ender med at han smeller pinnene i bilen ved passering. Det blir skader på bilen og politiet tilkalles. De tar seg av en truende 22 år gammel mann fra Fevik

Nye meldinger om falske tusenlapper på Sørlandet

**SØGNE: Henslengt moped med falske skilter

01.10:** Politiet kommer over en moped ved Tangvall ungdomsskole som ligger henslengt. Politiet har sjekket kjennetegnene som viser seg å tilhøre en tilhenger som i tillegg skulle vært avskiltet. Patruljen har funnet riktig identitet på mopeden og har tatt hånd om den.

**MANDAL: Ampert

01.17:** En natteravn melder om at det brygger opp til bråk utenfor Puben i Mandal. Politiet kommer og får roet ned partene før det blir en konfrontasjon.

**KRISTIANSAND: Hoppet på sjøen

01.18:** AMK melder at en kvinne skal ha hoppet på sjøen ved Hampa. Både politi, ambulanse og dykkere fra brannvesenet kommer etter kort tid til stedet og får kontroll på vedkommende. Den 18 år gamle jenta blir tatt hånd om og kjørt til legevakt til sjekk.

**KRISTIANSAND: Ungdom lager bråk

01.20:** En patrulje kommer over en 16 år gammel kar som lager bråk i Markens gate. Han er kjent for politiet fra før av og blir kjørt hjem til foreldrene.

Les også : Rolig natt på Flekkerøy

**KRISTIANSAND: Ampert

01.23:** Det kommer nok en melding om at det brygger opp til slåsskamp. Denne gang i Skippergata. Politi kommer til stedet og pålegger partene å gå hver til sitt.

**ARENDAL: Vanskelig gjest

01.31:** Havnepuben i Arendal melder om en vanskelig gjest. Gjesten har knust et vindu på stedet. Politiet pålegger den 40 år gamle osloborgeren å fjerne seg fra stedet noe han ikke er villig til. Han setter seg til motverge og ender dermed natten i arresten. Mannen ble klokken 08.00 løslatt etter å ta vedtatt et forelegg på 7.000 kroner.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

01.34:** En dørvakt på utestedet Leopold ber om bistand til å få fjernet en person som har vært i klammeri på stedet. Politi pålegger vedkommende å fjerne seg, noe han etterfølger.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.53:** Politiet må tilbake til Leopold etter en melding om slåsskamp. Fornærmede har fått slått ut en tann mens gjerningsmannen har forsvunnet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.05:** En patrulje kommer plutselig over en person ved Ernst hotell som har blitt slått ned. Vedkommende blir kjørt til legevakt med ambulanse og har avgitt beskrivelse av to gjerningsmenn.

**MANDAL: Kutt i halsen

02.10:** Røde Kors melder at de har tatt hånd om en person som kom inn med kutt i halsen til deres stand på Skalldyrfestivalen. Politiet har snakket med vitner som forteller at den skadede har vært i krangel med en annen person og at det skal ha blitt kastet flasker i forbindelse med dette. Mannen blir kjørt til sykehus hvor han blir gitt medisinsk oppfølging. Politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.13:** Politiet kommer over en slåsskamp i Vestre Strandgate. Der innbringes fire personer hvorav tre er i 20-årene mens en er i 30-årene. Hendelsesforløpet er noe uklart

**KRISTIANSAND: Sparket ut vindu

02.20:** Det melder at en person har sparket ut et vindu på en adresse i Kirkegata. Gjerningspersonen har dratt fra stedet, men huseier er kontaktet og politiet har et navn på en mulig gjerningsperson.

**MANDAL: Kvinne skriker og hyler

02.43:** En beboer i Mandal sier at det ligger en kvinne som skriker og hyler utenfor bopelen. Politi kommer på stedet og får kontakt med en overstadig beruset kvinne. Den 31 år gamle kvinnen overnatter i arresten i Kristiansand etter en kort tur innom legevakten.

**KRISTIANSAND: Skallet ned

02.50:** En patrulje i Kristiansand blir kalt bort til Tollboden hvor de blir kontaktet av en person som forteller at han har blitt skallet ned og fått mobilen knust. Han har navngitt en gjerningsmann og ønsker å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.09:** Det meldes om innbrudd hos Steinerskolen i Kristiansand. Politiet har ikke fått anledning til åstedsundersøkelse, men det vil bli gjort i løpet av formiddagen.

**RISØR: Hoppet på vannet

03:11** : AMK melder om at to personer har hoppet på vannet ved Peterhead bar i Risør. Politiet kommer sammen med ambulanse og brann til stedet og det blir kastet ut en livbøye til de to. Det viser seg at den ene hadde hoppet etter for å hjelpe den andre da hun havnet på sjøen. En ambulanse tar hånd om kvinnen som først havnet på sjøen og kjører henne til legevakt.

**MANDAL: Slengt gjennom gjerde

03.38:** En patrulje rykker ut til Store Elvegate i Mandal etter at en gutt skal ha blitt slengt gjennom et gjerde. Vakter i området har tatt hånd om gjerningsmannen som blir anmeldt og bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Tar tilflukt hos naboen

04.05:** En beboer i Tinnheiveien har søkt tilflukt hos naboen etter å ha kommet i krangel med eks-kjæresten. Politiet kjører en part vekk fra stedet

**GRIMSTAD: Beruset person i bil

04.53:** En patrulje i Grimstad kommer over en beruset person som sover i en parkert bil. Da mannen kvikner til lover han på tro og ære at han ikke har kjørt bilen, men at en kamerat har gjort det. Politiet velger å være forebyggende og beslaglegger bilnøklene fram til personen er edru igjen

**MANDAL: Kastet sperreplanke på bil

04.54:** En beboer i Mandal melder at en gutt har kastet noe på bilen hans. Det viser seg å være to biler som det er skader på. I forbindelse med ett arrangement var to sperreplanker satt opp i området. Disse har en 18 år gammel gutt kastet på et par biler. Etter å ha blitt utpekt av vitner blir han kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Brysom person

06.32:** Hotell Norge ber om bistand til å få fjernet en brysom person som ikke vil forlate hotellet. Personen blir bortvist av politiet.

07.22: Hotellet ringer ingen med en ny person som ikke vil forlate hotellet med samme ærend som forrige. Det viser seg at begge disse personene er bekymret for en venninne som har blitt med gjest på hotellet. Politiet sjekket ut opplysningene og har så langt ikke sett at de stemmer slik som personene hevder.

**MANDAL: Fyllekjøring

08.56:** En patrulje i Mandal stopper en bil ved Halseveien med mistanke om promillekjøring. Den 19 år gamle karen fra Søgne blir kjørt til legevakt for utvidet blodprøve før han får førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

09.13:** En politipatrulje har mellom klokken 09.00 og 10.00 hatt promillekontroll ved Gartnerløkka. Totalt 46 kjøretøy ble kontrollert uten noen promilleutslag.

**KRISTIANSAND: Skriking

09.34:** Det kommer klager på at det har vært støy og skriking i Slettheiveien i hele natt. En patrulje kommer til området og bortviser en kvinne.

**MANDAL: Båt på skjær

10.25:** Politiet får melding om at en båt har gått på et skjær ved Hille utenfor Mandal. En 29 fot stor båt fikk bistand fra redningsskøyta før den kunne dra videre for egen maskin. Det ble ikke meldt om noen personskader.

**ARENDAL: Knust rute på ungdomsskole

12.23:** Det kommer inn en melding om at det er knust et vindu ved Nedenes ungdomsskole. En patrulje sjekker området og har varslet vaktmesteren.

**ARENDAL: Kom seg inn via badet

13.28** Noen har brutt seg inn i en leilighet på Skibberhei på Hisøya gjennom baderomsvinduet. Fra leiligheten ble det stjålet en mac, to pc-er, kamera og cirka 100 engelske pund. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**ARENDAL: Stjal bilskilt

14.12** To skilt med nummer SV 29978 er stjålet fra en bil som sto parkert utenfor sykehuset.

MANDAL: Trafikkuhell i Brogata

**FROLAND: Hørte smell

15.10** Det kom melding om et kraftig smell i Froland. Politiet har vært i området uten å finne noen som har sett eller hørt noe.

MANDAL: Tre biler kolliderte på E 39

**VENNESLA: Stjal fra Moonlight

15.53** Alarmen gikk på ungdomsklubben klokken 14.30. Det viste seg at en prosjektor og muligens et videokamera var stjålet. Politiet vil undersøke åstedet i løpet av dagen.

SØGNE: Måtte slepes av skjær

**ARENDAL: Ba om å få komme inn i fyllearresten

17.02** En kjenning av politiet i femtiårene ba om å få overnatte i drukkenskapsarresten. Politiet innvilget søknaden på grunn av tilstanden mannen var i.

**FARSUND: Stjal sykkel

17.04** Det har vært innbrudd i en bu i Borshavn. Det er blant annet stjålet en sykkel. Eieren vil anmelde innbruddet etter helga.

ARENDAL: 13-åring på moped hadde fått lov av faren

**KVINESDAL: Skal ha blitt slått ned

19.05** En beruset person skal ha blitt slått ned av en annen beruset person utenfor Pontus pizza. Fornærmede vil kanskje anmelde saken.

**KVINESDAL: Stjal bil

19.42** Mellom klokken 21 torsdag kveld til i dag har en sølvfarget Opel Vectra blitt stjålet fra Kvinesdal-området. Den har registreringsnummer RA 35424. GRIMSTAD: Unggutter stoppet biler

**ARENDAL: Krasjet

22.38** Ungdommer kom inn på politivakta og fortalte at de mistenkte at en sjåfør av en bil som hadde krasjet på Langbrygga var beruset. Politiet kontrollerte føreren, men vedkommende var edru.