KRISTIANSAND: **Trafikkuhell på Odderøya

11.28:** Politiet fikk melding om en trafikkulykke på Odderøya ved nedkjøring til idrettsanlegg. En personbil og en moped hadde kollidert. Det satt to jenter på mopeden, ingen av dem virket alvorlig skadet. Ble fraktet til legevakt for nærmere sjekk. Fører av personbil ble ikke skadet.

**GRIMSTAD: Kvinne fratatt førerkort

11.59** : Utrykningspolitiet fratok en 34 år gammel kvinne fra Stavanger førekortet etter at hun hadde kjørt 126 km/t i 90-sonen på E18 i Grimstad.

**EVJE: Tyveri på Evje

12.00:** Politiet fikk melding om et innbrudd i Evje. Det har skjedd tidligere i uken. Blant annet skal noen termometre være stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

12.00:** Politiet pågrep en 39 år gammel mann som kjørte uten førerkort i Vågsbygd. Forholdet er anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Dieseltyveri

12.50:** Det ble meldt om at ca. 300 liter diesel var stjålet fra en bil i Flekkefjord.

**KRISTIANSAND: På tur med utgått kjennetegn

15.26:** Ved Jernbanestasjonen kommer en patrulje over en bil som har utgåtte dagskjennetegn. Dette blir å regne som en uregistrert bil, og mannen i 20-årene som kjørte bilen blir anmeldt for forholdet.

**MANDAL: To gikk løs på tredjemann

16.16:** Politiet får melding om at to personer går løs på en tredje person. Da patruljen kommer frem har de tre ordnet opp, men saken vil bli rapportert og anmeldt. Operasjonsleder Ingrid Mæhre opplyser at de har identiteten på alle tre og at de skal være kjenninger av politiet.

**ARENDAL: Mistet stein i veibanen

16.33:** Vegtraffikksentralen melder om at en lastebil har mistet stein i veibanen ved Sprøkilen i Arendal. Steinen blir ryddet opp.

**ARENDAL: Sprengningsuhell stengte vei

17.04:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Kjevik

17.34:** Melding om at en Mitsubishi Pajero, medregistreringsnummer NV 27980, er stjålet fra parkeringsplassen ved flyplassenen gang mellom mandag og dags dato.

**KRISTIANSAND: Skjærgårdsjeep stjålet fra vinteropplag

17.48:** Melding om at en Ibiza skjærgårdsjeep, medregistreringsnummer KAN 188, er stjålet fra Auglandsbukta der den lå ivinteropplag.

**KVINESDAL: Innbrudd i hytte

17.49:** Melding om innbrudd i en hytte iKvinesdal. Inventar, solcellepanel, tv og motorsag er blant tingene som erstjålet. Politiet har vært på stedet for å sikre spor.

**GRIMSTAD: Vanskelig taxipassasjer

18.23:** Taxi i Grimstad ber om hjelp med en vanskeligpassasjer. En mann i 60-årene vil ikke gjøre opp for seg, og politipatruljenmekler slik at mannen betaler. Han må så forlate stedet til fots.

**LYNGDAL: Satt igjen bilen på E 39

18.33:** Noen har satt igjen en bil på E 39 ved Lenesfjorden,men politiet kommer ikke i kontakt med eieren. Dette blir dyrt for vedkommende,for politiet mener parkeringen er trafikkfarlig og får bilen tauet bort.

**ARENDAL: 81 km/t i 50-sonen

19.27:** UP beslaglegger førerkortet til en person som holdt81 km/t i 50-sonen på Hisøya.