KRISTIANSAND: — Veien er merket som den skal etter regelverket. Vi gjør ingen endringer på skiltingen. Etter å ha undersøkt forholdene nærmere, mener vi det bør være åpenbart hvor man skal kjøre, sier prosjektleder Stig Berg-Thomassen i Statens vegvesen.

LES OGSÅ: Kjørte mot kjøreretningen

I forbindelse med byggingen av den nye Vågsbygdveien, er kjøremønsteret helt nylig endret i Hannevika. I retning Kartheia-Hannevika er veien lagt over på en midlertidig bru. Trafikk i motsatt retning, fra byen mot Søgne, kjøres nå inn på den midlertidige brua etter Hanneviktunnelen.

Feil retning

Det var fredag morgen klokken åtte at en bil kom kjørende inn i Hanneviktunnelen fra feil side, mot kjøreretningen med biler i to kjørefelt.

Statens vegvesen sendte straks sine folk til stedet for å undersøke skilting, og for å se om noe kunne virke uklart. Men dommen foreløpig klar:

— Skiltingen er svært tydelig. Jeg er redd bilisten som kjørte feil har fulgt med på andre ting enn vei og skilting, sier Berg-Thomassen, som er glad for at det ikke skjedde noen ulykke fredag morgen.