**KRISTIANSAND: Gikk amok på utested

23.06** Et utested i Kristiansand sentrum ber om politiets bistand etter at en gjest går amok på stedet. Politiet pågriper en mann som blir satt i arresten. En annen person blir sendt til legevakten for behandling. Ifølge politiet blødde vedkommende fra haken.

**KRISTIANSAND: Drapstruet vaktene

23.34** En 21 år gammel mann havner i arresten etter å ha fremsatt drapstrusler mot dørvaktene på Restaurant Spot.

**HOVDEN: Bråkete hyttegjester

00.07** Det meldes om en plagsom og vanskelig gjest ved Hovden Lodge. Det meldes i tillegg om flere hyttegjester i kategorien plagsom. En person blir bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing i Hånesgården

00.20** Politiet får melding om to menn som skal ha knust et vindu i Hånesgården i Kristiansand sentrum. En patrulje drar ut for å søke etter mennene uten resultat.

**GRIMSTAD: Kraftig smell

00.34** En patrulje blir sendt til Roresanden etter melding om et kraftig smell. De foretar en sjekk i området uten å finne noe.

**GRIMSTAD: Trakk uregistrert campingvogn

00.39** En person blir anmeldt for å kjøre bil med en uregistrert campingvogn. Føreren ble stoppet på E 18 mellom Grimstad og Lillesand.

**GRIMSTAD: Anmeldt

00.52** En 31 år gammel mann blir innbrakt til politiet og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

**KRISTIANSAND: Beruset person bortvist

01.09** En beruset og kranglete person blir bortvist fra 7-Eleven i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Ba om politiets bistand — ble selv bortvist

01.12** En person tar kontakt med politiet etter å ha blitt truet av en annen gjest inne på Havana. Da politet ankom stedet viste forklaringen seg å være så uklar at personen som ba om politiets bistand endte selv med å bli bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Tatt i Arendal sentrum

01.11** En 20 år gammel bilist blir anmeldt for kjøring av uregistrert bil med tre personer om bord i Arendal sentrum. En av passasjerene, en 18 år gammel mann, ble anmeldt for besittelse av mindre mengder med hasjisj.

**SØGNE: Frastjålet lommebok på fest

01.13** En gutt på 16 år blir frastjålet lommebok og mobil på en fest i Søgne. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.33** En mann på 18 år blir kjørt til legevakten med kutt i leppen og utslått tann etter en slåsskamp mellom flere personer utenfor Spot i Kristiansand sentrum. To menn, begge 18 år, ble tatt med til arresten, anmeldt for forholdet.

**LYNGDAL: Stakk fra politiet - kjørte i midtrabatten

01.45** En bilist nekter å stoppe for kontroll og stikker fra politiet i stor fart. Politiet velger ikke å følge etter. Etter en stund blir bilen funnet krasjet inn i en midtrabatt på rv43. Føreren av bilen, en 23 år gammel mann, sitter fortsatt i bilen. Han er uskadet, men får førerkortet inndratt og anmeldes for å ha stukket fra en politikontroll.

**KRISTIANSAND: Tatt for butikktyveri

02.14** En 45 år gammel mann blir tatt for butikktyveri på Parko. Mannen stelte i stand så mye bråk etter å ha blitt tatt at betjeningen ba om politiets bistand.

**ARENDAL: Havnet i fyllearresten

02.16** En 26 år gammel mann er så overstadig beruset at han blir tatt med av politiet til fyllearresten for å sove ut rusen.

**KRISTIANSAND: Ba om politiets bistand

02.26** Vaktene ved Håndverkeren i Kristiansand ber om politiets bistand etter problemer med en brysom gjest. En mann blir bortvist fra stedet.

SØGNE: Avbrutt i "hyggestund"

**KRISTIANSAND: Brukte tunnelen som gangsti

02.37** To personer benytter tunnelen ved UIA som gangsti. Etter å ha mottatt bekymringsmeldinger drar en patrulje til stedet og råder dem til å ikke benytte seg av tunnelen som gangsti.

**VENNESLA: Kjørte i lyktestolpe

02.39** Politiet får melding om et trafikkuhell i Torsbyvegen, hvor en bil har kjørt inn i en lyktestolpe. Både politi, brann og ambulanse rykker til stedet. En 57 år gammel mann mistenkes for kjøring av bil i påvirket tilstand. Han blåser 0.47 på alkometeret og blir tatt med til legevakten for en blodprøve. Han får førerkortet beslaglagt og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo ned kvinne

02.45** En 22 år gammel kvinne blir slått ned utenfor Brygghuset i Kristiansand. I følge politiet ble et annet vitne dengt i bakken da hun forsøkte å avverge episoden. Deretter stakk gjerningsmannen fra stedet. Patruljen skriver anmeldelse.

**MANDAL: Stakk fra politiet — ble anmeldt

03.12** En bilist nekter å stoppe for kontroll i Vassmyrveien i Mandal. På grunn av bilistens høye hastighet velger patruljen å avbryte biljakten da flere personer i bilen ble gjenkjent av politiet. De valgte dermed å skrive en anmeldelse i saken.

**ARENDAL: Forsøkte å bryte opp dør

03.45** En 18 år gammel mann blir pågrepet etter å ha forsøkt å bryte opp døren til Sparebanken Sør. Mannen havnet i arresten og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Trodde krangel var ran

04.28** Politiet får melding fra Shell om en person som gråter. De ansattet oppfatter det som om vedkommende er blitt ranet. Da patruljen kom til stedet viste det seg å være en krangel som var den utløsende faktoren for gråten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på julebord

04.37** Et hyggelig julebord tar en uheldig vending da to deltagere havner i krangel, og den ene ender opp med å slå den andre. Politiet ble sendt til stedet. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Ble slått i ansiktet

05.11** En person blir slått i ansiktet i Festningsgaten i Kristiansand sentrum. Gjerninspersonene stakk deretter fra stedet. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Våknet opp til fremmed kar på sofaen

08.39** Det ble en litt annerledes start på adventsmorgenen for en huseier i Storgaten i Grimstad. Han våknet opp til å finne en fremmed kar liggende å sove på sofaen. En politipatrulje ble sendt til stedet for å sjekke forholdet. Der fikk de opplyst at mannen hadde gått inn i feil hus. Det blir ingen anmeldelse i saken.

**ARENDAL: Brann i garasje

10.03** Det blir meldt om et branntilløp i en varmepumpe montert i en garsje i en bolig på Færvik. Det oppstår store røyk og sotskader, samt skader på en personbil som stod i garasjen da brannen startet. Ifølge politiet slukket brannen av seg selv. Det er opprettet sak og åstedet vil bli undersøkt.

**BIRKENES: Innbrudd i bolig

10.20** Det blir oppdaget et innbrudd i en bolig på Birkeland. Usikkert om noe er stjålet fra stedet.