FARSUND: — Vi fikk inn første melding klokken 02.11 i natt, deretter har det gått slag i slag, forteller operasjonsleder Vidar Neset, ved Agder politidistrikt.

Politiet sendt en patrulje til Lauervik Terrasse etter melding om at alarmen var utløst på Rema 1000. Da politiet kom frem var det tydelige spor etter et innbruddsforsøk i butikken.

— Mens vi var på Lauervik Terrasse ble en ny alarm utløst. Denne gangen på Tess i Farsund. Her var det spor etter grovt tyveri, men det er uklart hva tyvene har fått med seg herfra. Etter dette fikk vi inn melding om at tre personer var sett, etter å ha tatt seg inn på Oskar Nygaard AS, sier Neset.

Her hadde et vitne sett tre menn forlate stedet og det ble observert en bil som kunne være av interesse.

— Det var en bil som forsvant fra området i høy hastighet. Denne ble senere lokalisert utenfor Farsund sykehus, sier Neset.

Samtidig med dette fikk politiet melding om at også YX Vanse hadde vært utsatt for grovt tyveri.

— Vi fant en del utstyr og litt tjuvgods langs veien i natt, og vi har hatt en hundepatrulje på et par av stedene. Vi knytter trolig de tre personene som vart observert ved Oskar Nygaard til alle innbruddene. Det er alt vi har foreløpig. Politiet kommer til å gjennomføre åstedskontroller i løpet av morgenkvisten, sier operasjonsledere Vidar Neset til fvn.no.