**KRISTIANSAND: Beruset dame

17.05:** Politiet fikk melding fra en restaurant i Vestre Strandgate om at de hadde en veldig beruset gjest som oppførte seg underlig. Politiet rykket ut til restauranten og innbringer en 25 år gammel dame, som ikke kunne ta vare på seg selv.

**VENNESLA: Trafikkuhell

17.15:** Politiet får melding om at en bil har kjørt av veien i Ålefjærveien. Bilen kom fra Vennesla og forsvant av veien i en sving. Føreren av bilen pådro seg ikke store skader, men ble sendt til sykehus for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Oljesøl

20.50:** En turgåer melder fra til politiet om at det skal være oljesøl i Auglandsbukta. Både politi, brannvesen og havnevesen har tatt en kikk på oljesølet, men de har foreløpig ikke funnet ut hva det kommer av. En teori er at olja kan stamme fra en båt som sank der for noen dager siden. Dersom mistanken viser seg å stemme, vil politiet ta kontakt med kommunen for å få hevet båten.

**VENNESLA: Promillekjøring

21.44:** En 47 år gammel mann fra Kristiansand blir stanset i bil ved Hunsfoss fabrikker i Vennesla. 47-åringen er mistenkt for kjøringen i ruspåvirket tilstand, og blir pågrepet av politiet. Kristiansanderen ble kjørt til legevakten for en blodprøve, og fikk også førerkortet sitt beslaglagt.