ARENDAL: Politiet ble varslet om voldsepisoden i Slåttevika klokken 01.39 natt til lørdag.

— Både ambulanse og politiet kjørte til stedet. Det kom inn flere meldinger om krangel og slagsmål. En person ble brakt til legevakt med skader i munnen, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Politiet har fått navnet på to personer som mistenkes for å stå bak ugjerningen. De er ennå ikke pågrepet. Fornærmede har varslet at han vil anmelde forholdet, opplyser politiet.

De to mistenkte skal være i underkant av 20 år.

**GRIMSTAD: Voldelig 40-åring pågrepet

03.30** En 40 år gammel mann ble natt til lørdag pågrepet av politiet i Grimstad etter å ha utsatt både sin kone og flere andre for vold.

— Meldingen gikk ut på at kvinnen skal ha blitt kastet mot veggen. Han skal også ha trakkassert andre personer på stedet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

Politiet i Grimstad var svært opptatt med knivstikkingen som skjedde i sentrum av byen i nesten samme tidsrom. Dette gjorde at politiets bistand ikke kunne iverksettes så raskt som ønskelig. Først klokken 03.30 ble 40-åringen pågrepet.

— Politiet fikk etter hvert omdisponert noen mannskaper til adressen hvor mannen ble pågrepet. Mannen blir anmeldt for forholdet, opplyser Steinsland.

**KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring

04.08** En mannlig bilfører fra Kristiansand er mistenkt for promillekjøring etter at han ble stoppet av en patrulje i Torridalsveien i Kristiansand natt til lørdag. Mannen ble tatt med til utvidet blodprøve da tjestemennen fattet mistanke til mannens tilstand.