KVINESDAL:

— Vi var smånervøse i starten. På den annen side har vi visst om dette lenge, så den største spenningen har lagt seg. Vi tok i mot Eyvind Hellstrøm med åpent sinn, sier daglig leder Per Arne Netland.

Når Fædrelandsvennen ringer, er det pause i TV-innspillingen. Begge hotellets kjøkkensjefer på Hidra-tur med den vanligvis temperamentsfulle kjendiskokken, og utilgjengelige for kommentarer. Netland er ikke veldig redd for at hotellets mat-ansvarlige skal få en klassisk Hellstrøm-overhaling:

— Vi har fått gode tilbakemeldinger på det vi leverer fra kjøkkenet vårt. Kjøkkenet vårt kan mye. Jeg tror besøket fra en av landets beste kokker først og fremst blir inspirerende, uttaler han.

Farsunds Avis skrev i dag at Hellstrøm og produksjonsteamet er innlosjert og spiser på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal mens innspillingen av «Hellstrøm rydder opp» pågår på Utsikten i nabokommunen.

I tråd med programkonseptet, skal kjendiskokken få sving på både kjøkken og omsetning.

Charlotte Stråhle i TV-selskapet Monster er fortsatt hemmelighetsfull om de nærmere planene, men bekrefter at kjendiskokken ankom lørdag og reiser fra Utsikten onsdag. I ettermiddag venter en pressekonferanse der dem som er involvert over grytene deltar.

Programmet kommer på TV-skjermen denne høsten.