**KRISTIANSAND: Utforkjøring

08.17** En bil med to personer i kjørte ut ved rundkjøringen på Rona. Begge to kom uskadet fra hendelsen. Politiet tok midlertidig beslag i førerkortet til sjåføren.

**KRISTIANSAND: Råkjøring

10.21** Up målte en bil til 129 km/t på E 18 mellom Hånes og Timeneskrysset. Fartsgrensen på stedet er 80 km/t. Den 21 år gamle sjåføren fikk beslaglagt førerkortet på stedet og blir anmeldt for råkjøringen.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

11.38** Up stoppet nok en bil. Denne gangen ved Varoddbroa. En 26 år gammel sjåfør mistenkes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand og ble tatt med for utvidet blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

**KRISTIANSAND: Bruk av narkotika

12.45** En mann ble stoppet i Kristiansand sentrum av en politipatrulje. Han mistenkes for bruk av narkotika og ble tatt med til arresten. Mannen kan vente seg en anmeldelse av forholdet.

**MANDAL: Båt i nød

12.47** Et tysk par ringte nødnummeret fra sjøen utenfor Mandal. De hadde fått problemer med motoren i båten. Forespørselen ble videreformidlet til Hovedredningssentralen, som skulle sende noen ut for å hjelpe tyskerne.

**ARENDAL: Trafikkontroll

16.24:** Utrykningspolitiet skrev ut 22 forenklede forelegg i 60-sonen på riksvei 408 ved Rygene. Ett førerkort ble beslaglagt etter at en bilist holdt 89 km/t. Fire ble bøtelagt for å ha snakket i mobiltelefon.

**MANDAL: Tyverier

17.00:** Flere tyverier fra garderobeanlegget i Mandalshallen. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Hytteinnbrudd

18.00:** Politiet fikk melding om hytteinnbrudd som har skjedd i løpet av den siste uken ved Hestehaue i Byfjorden. Politiet undersøker om innbruddet kan settes i forbindelse med en tidligere omtalt sak.