**ARENDAL: Livløs

23.48** kom politiet over en livløs person i Pollen i Arendal. Vedkommende ble tatt med til arresten og måtte sove av seg rusen der.

**ARENDAL: Plaget av eksen

23.33** fikk politiet melding om at en kvinne ble plaget av eksen sin. Mannen stod å banket på kvinnens dør og ville inn i huset. Han var borte før politiet kom til stedet, men operasjonsleder regner med at forholdet vil bli fulgt opp.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

23.46** stanset politiet en båtfører som holdt på å legge til i båthavna i Grimstad. Føreren, en 41 år gammel mann fra Kristiansand, viste seg å være beruset og ble tatt med til legevakten for en blodprøve.

**KRISTIANSAND: Bråket gjest

00.05** fikk politiet melding om at en mann laget bråk på Havana i Kristiansand. Vedkommende ble transportert inn i arresten av politiet.

**KVINESDAL: Manglet førerkort

00.09** kom politiet over en mopedist i Kvinesdal som ikke hadde førerkort. Mannen anmeldes.

**KVINESDAL: Uregistrert campingvogn

00.47** kom politiet i Kvinesdal over en bil med en uregistrert campingvogn bakpå. Sjåføren ble anmeldt.

**ARENDAL: Beruset jente

00.45** kom politiet i Arendal over en overstadig beruset 17 år gammel jente. Hun ble transportert hjem av politiet.

**LILLESAND: Feststøy

01.24** fikk politiet melding om feststøy fra en adresse i Lillesand og måtte reise opp å dempe festen.

**LYNGDAL: Slagsmål

01.36** fikk politiet melding om slagsmål i Lyngdal. En mann hadde fått noen slag, og vil sannsynligvis anmelde forholdet.

**ARENDAL: Kastet stein etter politiet

01.05** lå flere personer og sloss på gata på Langbrygga i Arendal. En politipatrulje la to av dem i jern, og mens de gjorde dette kastet en tredje person stein på tjenestemennen. Alle tre ble tatt med inn til arresten og anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo etter dørvakter

01.56** fikk politiet melding om at en gjest på Havana slo etter dørvaktene på stedet. Han ble tatt med inn til arresten.

**KRISTIANSAND: Førerkortbeslag

01.57** stoppet UP en mann som kjørte i 118 km/t i 80-sonen ved Dyreparken. Mannen, som er 33 år og fra Oslo, fikk førerkortet sitt beslaglagt.

**LILLESAND: Støy

01.57** måtte politiet avslutte en fest på Furulia i Lillesand etter klager på bråk.

**ARENDAL: Slått til

02.18** ble en mann slått til på Castellet i Arendal. Gjerningspersonen er ukjent.

**ARENDAL: Bråkete kvinne

02.31** fikk politiet melding om at en kvinne laget problemer på Pollen Bar i Arendal. Da politiet kom til stedet hade situasjonen roet seg, og kvinnen var borte vekk.

**KVINESDAL: Knuste flaske

02.15** kom politiet i Kvinesdal over en person som knuste en flaske. Han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Beruset person

02.39** kom politiet over en beruset person ved Seven-Eleven i Markens. Vedkommende ble fjernet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Ville ikke stoppe for politiet

02.57** nektet en bilist på Lund å stoppe for politiet, som da fulgte etter. En stund senere ble bilen stoppet. Fører og to andre personer som var i bilen forsøkte å stikke av fra stedet, men ble pågrepet kort tid etterpå. Politiet har funnet en mindre mengde hasj i bilen, og forholdet blir anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Mann fikk juling

03.17** fikk politiet melding om at en mann hadde fått juling i Flekkefjord. Vedkommende ble kjørt til legevakten for behandling. Saken vil mest sannsynlig bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Manglet førerkort

03.24** stoppet politiet i Grimstad en bilst som manglet gyldig førerkort. Sjåføren anmeldes for dette.

**AUDNEDAL:: Boligbrann

04.29** fikk politiet melding om brann i et hus på Byremo i Audnedal. En person ble kjørt til legevakten for en sjekk. Brannen skal ha startet på kjøkkenet og førte til mye røyk, men ikke noe særlig med flammer.

**KRISTIANSAND: Virret rundt

05.12** fikk politiet melding om at en mann virret rundt sykehuset i Kristiansand, og så videre ned i Baneheitunnelen. Politiet fikk etter hvert kontroll på ham, og kjørt han hjem.

**KRISTIANSAND: Kjørt hjem

05.24** kom politiet over en beruset person ved kinoen i Kristiansand. Han ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

09.00** fikk politiet melding om at det hadde vært et branntilløp i en leilighet i Tollbodgata. En person skulle tørke noe tøy inne i komfyren. Dette tok fyr, og det begynte å ryke kraftig fra ovnen.Innbrudd på ve skole 1124

**KRISTIANSAND: Stjal fra butikk

09.20** fikk politiet melding om at to personer hadde forsynt seg med penger i kassa og stakk fra stedet. Kort tid etterpå fikk politiet tak på de to, og de ble med tilbake til butikken hvor de gjorde opp for seg.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

11.24** fikk politiet melding om at det har vært innbrudd på Ve skole. Det er uvisst hva som er blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte vinglete

16.08** fikk politiet melding om at en kvinne kjørte vinglete ved Meny Albert. Politiet stoppet sjåføren i Vigeveien. Det viste seg at den 36 år gamle kvinnen ikke hadde lappen. Hun hadde en annen kvinne med seg som passasjer på den vinglete ferden.

LILLESAND: Trafikkulykke skapte lange køer

**GRIMSTAD: Stjal bil

18.00** ringte en bileier til politiet og fortalte at bilen han hadde parkert i Levermyrveien torsdag nå var stjålet. Bilen er en grå Toyota Camry med nummer KF 27610. **KRISTIANSAND: Klagde på sprengning

18.59** Hytteturister klagde på at det ble sprengt hyppig med dynamitt på naboeiendommen på Eftevåg i Randesund. De turte ikke gå ut av hytta og ba politiet om hjelp.

**HÆGEBOSTAD: Pågrepet for falske bilskilter

16.40** Politiet har vært på en adresse i Eiken og pågrepet en 31 år gammel mann og en 26 år gammel mann for blant annet at det ble funnet biler med falske skilter på eiendommen. I tillegg var de i besittelse av narkotika.