**LINDESNES: Råning

00.07:** Noen ungdommer drev og rånte rundt i bil. Politiet var på stedet og fikk stoppet råningen.

**ARENDAL: Beruset

00.23:** Politiet plukket opp en kar som var overstadig beruset. Mannen ble tatt med til arrest.

**ARENDAL: Truet av drosjesjåfør

00.26:** En mann kom til politivakta og klagde på en drosjesjåfør som hadde kommet med trusler. Det viste seg at drosjesjåføren ble sint fordi klagerens bilstereo hadde utløst bilalarmen på drosjen.

**SONGDALEN: Innbrudd

00.44:** Politiet fikk melding om at noen var i ferd med å bryte seg inn i et hus. Det viste seg at det var en som hadde klatret inn et vindu for å hente noen papirer. Forholdet ble løst på stedet.

**KRISTIANSAND: Pallebrann

00.52:** Melding om brann i noen paller under Vesterveibroen. Ifølge politiet lå pallen i tilknytning til hvor rumenerne oppholder seg.

– Det er mulig de har brukt det som bål. Det var kun pallene som brant, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

**SØGNE: MC-fører stakk fra politiet

01.10** jaktet en politibil på en mc-sjåfør ved Try i Søgne. Mc-føreren kjørte for fort, men nektet å stanse for kontroll. Politibilen la seg da etter, men mistet mc-en på vei mot Mandal.

**FARSUND: Stoppet mc-fører

02.14:** Politiet stoppet en mc med falske kjennemerker. Sjåføren, en 29 år gammel mann fra Vanse, var også i besittelse av hasj, og erkjente også bruk av stoffet. Forholdet blir anmeldt.

**LINDESNES: Stjålet PC

02.24:** Politiet fikk melding om en stjålet pc. Gjerningspersonen skal være kjent, og det vil bli jobbet med saken ut over dagen.

**BIRKENES: Innbrudd

03.29:** Politiet fikk melding om at noen hadde hørt glass bli knust, like ved Birkeland folkehøgskole. Politiet dro til stedet og fant at det hadde vært innbrudd i en studenthybel. Det er uvisst hva som har blitt stjålet fra stedet.

**BIRKENES: Husbråk

03.49:** Melding om husbråk i en bolig. Politiet fikk løst opp situasjonen og sendt hjem de aktuelle personene.

**KRISTIANSAND: Bilbrann

04.28:** En bil tok fyr i Vågsbygd. Eieren av bilen fikk selv slokket brannen.

**VENNESLA: Stoppet bil

05.06:** Les egen sak.

**ARENDAL: Stjal mobiltelefon

05.21:** Politiet fikk melding om at en mann hadde blitt frastjålet mobilen sin like ved Bunnpris. Det skal ha vært to menn av utenlandsk opprinnelse som stakk av med telefonen.

**KRISTIANSAND: Bil av veien

05.44:** Melding om en bil som hadde kjørt av veien ved Høiekleiva på riksvei 9 mot Evje. Bilen viste seg å være stjålet, og politiet fant ingen personer i nærheten av bilen.

**KRISTIANSAND: Krasjet bil

08.30:** Politiet fikk melding om en bil som sto krasjet inn i et gjerde ved Shell-stasjonen på gartnerløkka. Heller ikke her ble det funnet noen personer i nærheten av bilen.

**KRISTIANSAND: Stoppet fyllekjører

10.49** stoppet politiet en bil på E 18 like før Varoddbrua. Kvinnen som kjørte bilen var på vei østover da hun ble stoppet, mistenkt for promillekjøring. Hun blåste over en i promille, og fikk førerkortet beslaglagt.

**GRIMSTAD: Pågrep truende mann

10.52** måtte politiet i Grimstad hjelpe til da en mann oppførte seg truende og utagerende overfor folk i Grimstad. Vedkommende ble pågrepet på stedet.

**KRISTIANSAND: Skilt meldt stjålet

11.00** ble kjennemerkene på en bil meldt stjålet fra Hellemyr. Skiltene ble i natt brukt av en bilfører som fyllekjørte natt til lørdag.