KRISTIANSAND / SONGDALEN: — Klokka 14.44 fikk politiet melding om brann ved Vassvatne. Det brenner inne i skogen på en halvøy. Vi venter på båt, sa Vidar Neset, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til fvn.no ved 15-tiden.

Brannvesenet har rykket ut og konstatert at fremkommeligheten i området var dårlig. Båt og mobile pumper er rekvirert for å komme seg fram til området hvor det brenner.

Brannmannskapene fikk kontroll og har avsluttet på stedet, bekrefter vakthavende overbefal i Kristiansandsregionen brann og redning, Egil Pedersen, til fvn.no.

I løpet av dagen har 110-sentralen i Arendal registrert gressbranner i Kvinesdal, Steinsland i Birkenes og Grimstad.

Røykutvikling

Like før, klokka 14.42, fikk Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Kristiansand melding om at det brant i et hus på Finsland i Songdalen.

Klokka 14.42 ble det meldt om boligbrann på Finsland i Songdalen kommune. En kvinne som var i huset kom seg ut. Brannmannskaper fra Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Finsland, politi og en ambulanse fra Kristiansand er fremme ved huset.

Ifølge politiet skal det ikke ha vært brann i huset, men røykutvikling. Brannvesenet har vært gjennom huset med varmesøkende kamera.