Storfint: Hanne Krogh og Nils Harald Sødal var på besøk hos Fædrelandsvennen og Jim Rune Bjorvand i juleteltet i dag. Foto: Anne Smith Lorentz
Oppvarming: Duoen Krogh og Sødal holder konsert i Kristiansand domkirke onsdag kveld. Foto: Anne Smith Lorentz
Julestemning: Nils Harald Sødal fikk endelig julestemning, da han gikk i Markens i dag. Her blir han og Hanne Krogh intervjuet av Jim Rune Bjorvand. Foto: Anne Smith Lorentz
Sang: Marte Wulff var også på besøk under dagens direktesending på fvn.no fra lavvoen på Nedre Torv. Foto: Anne Smith Lorentz

Med Hanne Krogh og Nils Harald Sødal som tilskuere, satte dorullnissen seg på gjemmestedet sitt for aller siste gang i år. Og akkurat da kom Kari Stensland.

— Er det der vi skal finne den nå? Spør hun. Og etter å ha stått og sett på den litt, og gitt en juleklem til kjendisene, tok hun dorullnissen.

— Det er ikke helt meg dette her. Men, selvfølgelig, det er kjempegøy å få gavekort, sier dama som altså ikke liker å stikke seg fram.

— En typisk sørlending dette, kommer det fra Krogh og Sødal, som fikk med seg hele seansen. Duoen holder konsert i domkirken i kveld, og var på besøk hos journalist Jim Rune Bjorvand i juleteltet i dag. Opptak av sendingen kan du se på fvn.no. Stensland ble også intervjuet av Bjorvand, direkte på fvn.no. Noe uvillig, men hva gjør man ikke for et gavekort i Kvadraturen på 1000 kroner?

— Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke det til. Kanskje jeg gir det videre til noen som trenger det mer enn meg, sier hun nøkternt.