Anne A. Hillesund sang barna sammen for å gå til søndagsskolen. Foto: Jarle R. Martinsen
Over 400 mennesker møtte fram til gudstjenesten i Flekkerøyhallen som avsluttet årets møteserie. Foto: Jarle R. Martinsen
Prest Gunnar Lindtveit ledet gudstjenesten i Flekkerøyhallen. Foto: Jarle R. Martinsen
Det var en gudstjeneste med stor høyde under taket med barna som lekte høylydt i et hjørne av idrettshallen. Her sitter tre år gamle Lise Tonheim. Foto: Jarle R. Martinsen
Over 400 mennesker møtte fra til gudstjenesten i Flekkerøyhallen som avsluttet årets møteserie.

— Dette er så vellykket at vi alt har bestemt dato for en ny møteserie neste år, forteller Kasper Krogsæter i Flekkerøyguttene.

Det er øyas svært populære mannskor som synger evangeliske sanger.

Se bildeserie over!

Sammen med Evangeliesenteret, kirken og alle de kristne organisasjonene på bedehuset har de arrangert møteserien for tredje året på rad.

600 mennesker

Det startet fredag kveld, og fortsatte med bibeltime, eldretreff og nok et møte lørdag kveld. På dette møtet kom det 600 mennesker for å være med.

Søndag ble hallen fylt opp med over 400 mennesker som overvar gudstjenesten ledet av prest Gunnar Lindtveit. Her var det tale ved Lise Karlsen.

Etterpå ble det servert lapskaus til forsamlingen.

— Her har vi det høyt under taket. Her er sang, taler og musikk der gleden og også humoren har mye plass, sier Krogsæter.

Barns lek

Og kanskje best ble det illustrert med masse barn som i et hjørne av idrettshallen lekte og moret seg uten at det forstyrret gudstjenesten.

Men etter hvert kom Anne A. Hillesund og sang dem alle inn til søndagsskolen.

— Vi møtes for å feire Jesus, sier Krogsæter som gleder seg stort over at så mange kom.

Så nå starter planleggingen av neste årets møteserie som blir 17., 18. og 19. april.