**GRIMSTAD: Antikk våpen

00.32:** En person ble pågrepet i Esketveitveien, i besittelse av et funksjonelt antikk håndvåpen.

**KRISTIANSAND: Fører anmeldt

03.15:** En bil ble stanset på E 18 ved Hånes. Føreren ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**VENNESLA: Forsøkte å koble bil

05.05:** En person ble pågrepet i Venneslavegen, mistenkt for bilbrukstyveri og grovt tyveri fra bil. Det var tips fra publikum som førte til pågripelsen. Tipseren forteller til Fædrelandsvennen at en person romstrerte inni den aktuelle bilen og deretter gikk mot skolen. Politiet ankom da stedet og pågrep personen. Bilen var forsøkt koblet og det var borttatt en bag, opplyser politiet.

**VALLE: Ruspåvirket bilfører

08.46:** En personbil ble stanset på riksvei 9 ved Rysstad. Bilfører ble kjørt til legevakt for blodprøve og anmeldes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**SONGDALEN: Stjålet bil

10.00:** Eieren av en hvit Ford Transit med registreringsnummer DK 88689 meldte at bilen var blitt stjålet fra Gjervoldstad på Nodeland onsdag 23. mars.

**GJERSTAD: Åtte forenklede forelegg

14.40:** Politiet har avholdt to trafikkontroller i Gjerstad i løpet av dagen. En person ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Det ble skrevet ut syv forenklede forelegg for fartsovertredelser, hvorav høyeste målte fart var 65 km/t i 50 sone. Ett forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon og to vernegebyr for henholdsvis bilbelte og hjelm ble utstedt.

**KRISTIANSAND: Kjøring i påvirket tilstand

16.15:** En mann på 47 år fra Lillesand er mistenkt for å kjøre bil i påvirket tilstand. Blodprøve er tatt og førerkortet ble beslaglagt.

**ARENDAL: Falt to og en halv meter

19.13:** En fjøsavløser har falt to og en halv meter ned gjennom et tak på Ottersland. I fallet fikk personen skulderen skadet og er kjørt til sykehus.

**SØGNE: Beskutt med fyrverkeri

20.41:** Under en HV-øvelse på Høllen vest i Søgne er HV-soldater blitt beskutt med fyrverkeri. Dette eksploderte like i nærheten slik at fragmenter fra fyrverkeriet traff en soldat. To gjerningsmenn forsvant raskt fra stedet. Les egen sak.