— Vi møttes én gang for 11 år siden, og jeg har tenkt på henne nesten daglig siden. For noen måneder siden traff jeg henne igjen på Tinder, og fra første date visste jeg at vi var sjelevenner, sier Espen Jensen (33) til Fædrelandsvennen.

Nærmest med hjerter i øynene, der han står ved siden av sin utkårede, Vennesla-jenta Tone Anette Tambini (33).Tinder er et sjekkested på nett, og selv om det har gått fort, forteller kristiansanderen at det er ekte kjærlighet og full klaff på alle måter.

— Hjerte, hodet og magefølelsen er samstemt. Det er dette jeg vil, og jeg ser ingen grunn til å vente.

Tok av

Da han søndag ved Vigeland Hovedgård fridde på spektakulært vis, med venner og familie som holdt plakater med kjærlighetserklæringer, og hun møtte ham i et hjerte av roser, ble det hele filmet av kameraten Glenn Lunden.

Han la ut filmen på Facebook - og resten er historie.

Se videoen her:

På Tone Anette Tambinis egen Facebook-side hadde den fredag ettermiddag nesten 16.000 likes og over 10.000 delinger. Kommentarer og gratulasjoner fra kjente og ukjente ramlet inn fra over hele landet.

Fædrelandsvennen lagde sak på filmen onsdag, og den ble delt over 5000 ganger — mest i hele medie-Norge den dagen. Fredag hadde den på Fædrelandsvennens Facebook-side en rekkevidde på nesten 400.000 brukere.

Videoklippet i saken var fredag sett av over 30.000 lesere.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook her!

Paret har nå fått flere mediehenvendelser, og er invitert til å delta på God Morgen Norge på TV 2.

Tilbake på Vigeland Hovedgård der Espen Jensen fridde til Tone Anette Tambini, synes de to det er veldig stas med all oppmerksomheten filmen av frieriet har fått i sosiale medier. Foto: Thomas Hegna

— Planen var å gjøre dette til en minnerik opplevelse, noe å se tilbake på og vise til barnebarna. Men at det tok sånn av er veldig overraskende. Jeg tror nok at folk ser at det er ekte kjærlighet mellom oss. Jeg håper vi kan inspirere andre, sier Espen Jensen.

- Hvorfor ble denne videoen så populær?

— Reaksjonen hennes er så ekte og sterk, og folk kan føle kjærligheten og magien. Det er rosene, mine følelser på plakater, et idyllisk område, ekte mennesker og rørende musikk, sier han.

Klart «ja»

Tone Anette Tambini er også nylig blitt gravid, og da frieren spurte foreldrene hennes om hennes hånd, så var det ikke mange protester.

— Jeg ville få med familien og de nærmeste vennene på denne opplevelsen, så da måtte jeg spørre. Og mora svarte:

— «Bare ta ho. Æ vett hva ho svare», forteller Espen.

For selv visste selvsagt Tone Anette ingenting.

Tilbake på Vigeland Hovedgård der Espen Jensen fridde til Tone Anette Tambini, synes de to det er veldig stas med all oppmerksomheten filmen av frieriet har fått i sosiale medier. Foto: Thomas Hegna

— Jeg trodde vi skulle på middag med foreldrene våre, og trodde først han hadde planlagt en piknik eller noe sånt. Først da jeg så venninnen min der skjønte jeg det. Hun skulle jo ikke være der.

— Det var fantastisk å gå nedover forbi venner og familie, og da jeg kom ned til Espen så måtte han komme ut å støtte meg. Tårene rant, og jeg var helt ute av meg, og jeg er ikke lettrørt. Jeg svarte selvfølgelig ja.

— Det har gått fort, men vi er ikke i starten av 20-årene, og vi vet begge at vi er den rette for hverandre, sier hun.

Og bryllupet?

— Jeg kan ikke si for mye om det ennå, annet enn at det blir et bryllup litt utenom det vanlige. Jeg har noen kreative tanker, sier Espen hemmelighetsfullt.