Det er kun tre hendelser loggført på Twitter av operasjonssentralen i Agder politidistrikt i løpet av natten.

— Regnet har gjort jobben for politi og bønder på Sørlandet i natt, sier Andersen med et lite glimt i øyet i 5-tiden tirsdag.

**MANDAL: Innbrudd

00.42:** Melding om innbrudd i bolig Møllegata. Noen har tatt seg inn ved å knuse en rute. - Patruljen har vært på stedet. Det er uvisst om noe er tatt, melder operasjonsleder Øyvind Andersen.

**KRISTIANSAND: Tok strømmen

01.04:** Politiet loggfører at en stor bil har kjørt ned en strømboks i Andreas Kjærs vei. - Deler av området er uten strøm. Energiverket har blitt utkalt og saken følges opp, sier Andersen.

**ARENDAL: Bråk på hjem

01.53:** Arendalspatruljen må rykke ut til Natthjemmet i i forbindelse med en truende person på stedet. - Vedkommende ble knyttet til en stjålet sykkel og et par mindre antatt stjålne gjenstander. Han er derfor pågrepet, ifølge operasjonslederen.

**KRISTIANSAND: Seks kjøretøy i kollisjon

08.07:** Politiet får melding om kjedekollisjon på E 18 ved Narviksbakken. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i skole

08.18:** Fra Fagerholt skole i Tretjønnveien kommer det inn melding om innbrudd skolen. To ruter er knust i bygget. - Dette har skjedd i løpet av kvelden eller natten. En politipatrulje er dirigert til stedet. Vi kommer tilbake med mer informasjon, forteller operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Innbrudd

08.51:** Politiet får inn melding om innbrudd i en frisørsalong på Langbrygga. - Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og spor er sikret. Det er stjålet et kontantbeløp, skriver Andersen i en Tweet.

**GRIMSTAD: Gikk på E 18

10.29:** Politiet får inn flere meldinger om en fotgjenger på E18 ved Bietunellen. - Politipatruljen fra Grimstad er dirigert til stedet, melder operasjonsleder Geir Andersen på Twitter.

Søket ble senere avsluttet uten funn etter at den aktuelle strekningen var undersøkt.

**SONGDALEN: Melding om tyveri

12.03:** Melding om tyveri av verktøy fra bygg under oppføring i Songdalsveien i Nodeland. - Politipatrulje sendt til stedet, twitrer Andersen.