En eller flere personer gjennomsøkte tirsdag formiddag, mellom klokka 08 og 10, jakker og vesker på tannlegekontoret i Senstrumsvegen i Vennesla.

Stakk av

Følg Fædrelandsvennen Vennesla på Facebook!

De tok mobiltelefoner og lommebøker — og stakk av med en grå Toyota Avensis 2012-modell.

— Vi har ikke funnet ut noe ennå, og vi har ingen spor å gå etter, sier etterforskningsleder ved Vennesla og Iveland lensmannskontor, Frode Forslund.

- Hvordan etterforsker dere saken?

— Vi undersøker nærmere hvem som var i området i tidsrommet, men er avhengige av at noen har sett noe. Ingen vitner har meldt seg foreløpig, sier han.

— Men vi har et håp om at bilen dukker opp.

Arrestert

Tre personer i 20-årene ble arrestert like etter klokka 17 i Kristiansand tirsdag, og det ble først meldt at disse sto bak biltyveriet. Det avkreftet Forslund overfor Fædrelandsvennen onsdag morgen.

To av personene (begge 22) er fra Vennesla, mens en tredje person, en 21-åring, er fra Kristiansand. 22-åringene er siktet for grovt tyveri fra et uthus i Vennesla. 21-åringen fra Kristiansand er siktet for et narkotikaforhold.

— Det ble funnet tjuvgods fra et uthus tilknyttet en bolig i Erkleivvegen på en adresse til en av de siktede. Det ble også funnet tjuvgods på stedet de ble arrestert i Kristiansand, og det sjekkes opp mot andre forhold, sier Forlsund.

De tre er kjent for politiet fra før, og satt i avhør hos politiet onsdag formiddag.