**GRIMSTAD: SLÅTT DØRVAKT

00.02:** En patrulje blir sendt til et utested i Storgaten. Ei jente har slått til en dørvakt. Hun blir bortvist fra sentrum. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: BORTVIST FRA SENTRUM

00.27:** Det er tilløp til bråk utenfor utested. En mann bilr utvist fra sentrum.

**SØGNE: BRÅK PÅ UTESTED

00.35:** Politiet får melding om bråk ved et utested. Patruljen på stedet botviser en mannsperson. Ingen anmeldelse.

**KRISTIANSAND: ØDELAGT INVENTAR

00.41:** Et utested på Lund har problemer med noen som har ødelagt ting. En patrulje kommer til stedet og forholdene er rolige. En gjest erstatter et bord.

**KRISTIANSAND: ORDENSFORSTYRRELSE

00.43:** Et utested i Festningsgata har problemer med en gjest. En mann blir pågrepet og anmeldes for ordensforstyrrelse.

**FARSUND: SLÅSSING PÅ UTESTED

00.54:** En patrulje blir sendt til et utested etter slåssing. Det er blant annet blitt ødelagt noe inventar. Gjerningsmennene er dratt før politiet kommer til stedet. ID på gjerningspersonene er kjent.

**ARENDAL: SLÅSSING UTENFOR UTESTED

01.09:** Det er slåssing utenfor et utested på Langbrygga. Patruljen som kommer til stedet melder at de har kontroll.

**KVINESDAL: SNUBLER OG BESVIMER

01.12:** En person blir stoppet av vakter på utested. Mannen snubler og besvimer da han prøver å løpe fra stedet. Ambulanse kommer.

**KRISTIANSAND: INNBRUDD

01.08:** Knust rute på et firma i Vestre Strandgate. En patrulje pågriper en person inne, og vedkommende blir innbrakt for innbrudd.

**KRISTIANSAND: SLÅTT GJEST OG VAKT

01.51:** En person har slått både en kvinnelig gjest og en dørvakt på et utested i Vestre Strandgate. Personen blir pågrepet og anmeldes av patruljen.

**KRISTIANSAND/GRIMSTAD: URINERING

01.53:** To personer anmeldes for urinering på offentlig sted i Kristiansand og Grimstad.

**ARENDAL: SLÅTT TIL VAKT

01:53:** Det meldes om problemer med gjest på et utested i Peder Thomassensgate. Gjerningsmannen som blant annet har slått til en vakt innbringes til arresten.

**KRISTIANSAND: BORTVIST FRA UTESTED

02.12:** En mann krangler med vaktene og vil inn på et utested i Dronningens gate. En patrulje bortviser mannen fra stedet.

**ARENDAL: ORDENSFORSTYRRELSE

02.18:** En mann og en kvinne lager bråk på et utested på Langbrygga. Begge blir innbrakt, kvinnen anmeldes for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: KRANGLING I TAXIKØ

02.38:** Det oppstår krangling i taxikøen i Rådhusgata. En mann blir pågrepet og anmeldes for å nekte å etterkomme pålegg fra politiet.

**GRIMSTAD: SLÅSSING I TAXIKØ

02.59:** En patrulje blir innkalt etter melding om slåssing i taxikø. Da politiet kommer til stedet er forholdene rolige.

**MANDAL: BEVISSTLØS ETTER SPARK I ANSIKTET

03.09:** Politiet får en melding om en mann som skal ha blitt sparket i ansiktet i Brokrysset. Vedkommende skal ha forsøkt å hjelpe ei jente som ble antastet. Fornærmede skal ha vært bevisstløs og blir sendt til legevakta i Kristiansand i ambulanse. Saken etterforskes.

**KRISTIANSAND: TAFSET PÅ JENTER

03:15:** En patrulje innbringer en mannsperson fra sentrum etter at han skal ha tafset på flere jenter. Forholdene blir anmeldt.

**ARENDAL: BERUSET PERSON INNBRAKT

03.29:** En beruset person i Vestregate blir innbrakt til arresten da han ikke kan ta vare på seg selv.

**KRISTIANSAND: MANN SLÅTT NED

03.32:** En mann er slått ned i Dronningensgate. I tumultene ble en vindusrute knust og fornærmede har fått slått/sparket ut flere tenner. En mann blir pågrepet og satt i arresten for legemsbeskadigelse.

**SØGNE: KJENNER PÅ DØRER

05.47:** Politiet får melding om en person som kjenner på dører i Toftelandsveien. Når patruljen kommer til stedet finner de ham ikke. Det er antagelig ikke stjålet noe.