**ARENDAL: Bortvist fra sykehuset

22.39:** To berusede personer oppholdt seg ved hovedinngangen til Sørlandet sykehus Arendal, og var til sjenanse for betjening og besøkende. Politiet kom til stedet og bortviste de to, som var kjenninger av politiet.

**FEVIK: Stjålet motorsykkel

23.32:** En motorsykkel er stjålet i tidsrommet lørdag til søndag. Sykkelen er en Yamaha Virago og har registeringsnummer DJ 6378. GRIMSTAD: Fyllekjørte med båt

**VENNESLA: Robbet spilleautomater

03.17:** Politiet fikk melding om innbrudd på Narvesenkiosken i Vennesla. Ved ankomst til åstedet ble det observert at dørene til tre spilleautomater var brutt opp. Det er foreløpig uklart hvor mye penger som er stjålet.

**ARENDAL: Tatt med tabletter

03.51:** En mann ble pågrepet på Saltrød av en politipatrulje fra Arendal. Mannen viste seg å være i besittelse av et mindre kvantum tabletter. Mannen ble tatt i på stasjonen, og vil bli avhørt i løpet av formiddagen.

**HÆGEBOSTAD: Bilinnbrudd på Skeie

04.18:** Politiet fikk melding om et innbrudd i en bil parkert på Skeie i Eiken. Førerdøra på bilen skal være brutt opp, og tyvene har tatt med seg bilens stereoanlegg.

**HÆGEBOSTAD: Hagesnokere i Eiken

04.24:** En huseier i Eiken ble vekket av hunden sin midt på natta. Mannen stod opp og observerte to personer som snoket rundt i hagen hans. Da de ubedte gjestene skjønte at de var oppdaget, forsvant de fra stedet. Politiet rykket ut for å lete etter en hvit varebil, som var observert i forbindelse med episoden. Politiet tror hagesnokerne kan settes i forbindelse med bilinnbruddet på Skeie, og vil undersøke saken nærmere.

**KRISTIANSAND: Syklist påkjørt i gangfelt

08.08:** En syklist ble påkjørt i et gangfelt på Eikemannsveien. Syklisten ble ikke alvorlig skadet, men ble likevel fraktet til legevakten for en sjekk.

KRISTIANSAND: Vill rullestolferd på E 39

LINDESNES: Tilhenger stjålet

I løpet av natta har en Tredal-tilhenger med registreringsnummer PZ 2113 blitt stjålet i nærheten av Åvik.

**FARSUND: Brøt seg inn i næringsparken

11.30** I løpet av natta har uvedkommende kommet seg inn i Lista næringspark ved å knuse ei rute. Det er uklart hva som er borte, men noe datautstyr mangler.

KRISTIANSAND: Ung gatemusikant passet baby mens mora tigget

KRISTIANSAND: Gutt påkjørt i Setesdalsveien

**KRISTIANSAND: Stjal kassa i Markens-butikk

12.40** I løpet av natta har noen brutt opp et vindu til en butikk i Markens og stukket av med kassabeholdningen på cirka 4000 kroner.

TVEDESTRAND: Ung motorsyklist heldig i ulykke

**GRIMSTAD: Brøt seg inn i klubbhuset

14.00** Det har vært innbrudd i Express-huset ved Fevik stadion. Det er ikke klart hva som er stjålet.