00.20: Båtpatruljen meldte fra om at de hadde tatt beslag i 14 teiner som var blitt merket galt eller satt ut på feil dybde.

**VENNESLA: Veltet på crosser

00.21:** AMK melder om to ungdom på hver sin mc crosser på henholdsvis 125 kubikk og 250 kubikk som har veltet i Vennesla sentrum. Førerne hadde stukket av når politiet ankom stedet, men crosseren på 125 kubikk stod igjen. De vil nå anmeldes for kjøring av uregistrert kjøretøy.

**VENNESLA: Trimmet moped

01.01:** politiet får melding om bråkete mopeder på Saga i Vennesla sentrum. En patrulje som ankommer stedet kommer over en mopedist, med en moped som bråker veldig. Det viser seg at den er trimmet, og politiet tar beslag i mopeden. Den 18 år gamle føreren blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

01.15:** Politiet får en melding fra en vakt på utestedet Havanna. De har stoppet en person med falsk legitimasjon. Det viser seg at han er 17 år og kommer fra Kristiansand. Forholdet er blitt anmeldt.

**VENNESLA: Slåsskamp på campingplass

01.38:** Politiet får en melding om slåsskamp og hærverk blant beboerne på en campingplass i Vennesla. Når politiet kommer til stedet finner de ut at det arrangeres en klassefest der. I tillegg til slåssing har en del ting blitt ødelagt både inne og ute. Eierne av campingplassen anmelder forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på 7/11

03.41:** Politiet får melding om slåsskamp på 7/11 i Markens. Det hele løses opp stille og fredelig når politiet dukker opp.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

05.47:** Politiet får melding om at en søppeldunk og en container ved Østre Ringvei vis a vis Esso står i full fyr. Tre personer blir observert mens de forlater området. Politiet stopper disse, med mistanke om at de har noe med brannen å gjøre. Det er en gutt og to jenter fra Kristiansand, alle født i 1989. De innrømmer ingen ting, men politiet kommer til å lage sak på det.

**SØGNE: Forlatt jolle

09.04:** Politiet får inn en melding om en 14 fots jolle som ligger å driver i Søgne-elva. Den skal ha lagt der i en uke, og politiet vil nå dra ut for å se om de kan finne ut av hvem den tilhører.