Lindesnes: Brakkebrann

1624 Ei anleggssbrakke på på Tjøm i Lindesnes ble røyk— og sotskadet da det brøt ut brann søndag. Ingen mennesker var til stede da brannen brøt ut. Men tidligere på dagen hadde renholdspersonell gjort rent. Derfor antar poltiiet at en av dem har satt på, eller kommet borti bryteren på ei kokeplate, som har forårsaket brannen.

Herefoss: Steinras

1714: En bilist meldte fra til politiet om at et større steinras sperret veien på riskvei 41, midt mellom Senumstad og Herefoss. Det oppstod køer på begge sider av raset. Men folk fra vegtrafikksentralen har fjernet steinmassene og veien ble åpnet igjen søndag kveld.

Vennesla: Mopedist skadet

1735: I det en personbil kom kjørende sørfra i Vennesla, raste plutselig en moped ut fra en sidevei. han kjørte rett i siden på bilen, og mopedisten, en 19 år gammel venndøl, fikk mindre skader og ble sendt til legevakta.

Birkenes: Stakk fra politiet

1810: En politipatrulje på riksvei 41 i Birkenes kom over noen cross-syklister, altså lette motorsykler. De stakk da de så politiet. Men den ene av dem, en 27-åring fra Lillesand veltet. Dermed fikk politiet tak i ham. De tok fra ham førerkortet, og konstaterte at han kjørte en uregistrert cross-sykkel, og han vil bli anmeldt for forholdene. Kameratene stakk av og ble ikke tatt.