**ARENDAL: Mann slått ned

00.55:** En mann ble overfalt ved Maxis-senteret i Arendal sentrum av tre-fire personer. Mannen fikk lettere skader i ansiktet, og har anmeldt forholdet.

**ARENDAL: Tyveri fra bolig

01.00:** En mann overrasket en innbruddstyv i sitt eget hjem i Klevgaten. Tyven forduftet, og huseieren ringte politiet for å beskrive mannen. Ingen eiendeler ser ut til å mangle, og eieren har foreløpig ikke anmeldt forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråk på Odderhei

01.20:** Politiet fikk melding om fyll og spetakkel i Kystveien på Odderhei. En gjeng med ungdommer i 18-årsalderen befant seg på stedet, og politiet rykket ut for å be festdeltakerne dempe seg. En av ungdommene var overstadig beruset, og ble kjørt hjem av noen av de andre.

**KRISTIANSAND: Sperret for politiet

02.10:** En stor gruppe mennesker samlet seg utenfor Leopold i Vestre Strandgate. En bil stod parkert utenfor, og politiet forsøkte å snakke med føreren. Bilen spant da avgårde bortover veien, politiet prøvde å følge etter, men ble sperret av folkemengden som stilte seg foran politibilen. Bilen som spant avgårde slapp unna, men politiet kjenner eierens identitet og vil forfølge saken.

**KRISTIANSAND: Kamphaner pågrepet

02.40:** To personer som slåss i Skippergata ble arrestert av politiet.

**SØGNE: Fyllekjørte på moped

03.07** : En politipatrulje kom over en mopedist som kjørte mistenkelig. Mannen, født i 1987, ble tatt inn til en promillekontroll. Testen var positiv og mannen ble anmeldt for promillekjøring og frattatt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Pågrep to nye kamphaner

03.30:** Politiet måtte rykke ut til Skippergata på ny, etter at to personer begynte å slåss. Begge ble brakt til arresten, hvor de måtte tilbringe natten.

**KRISTIANSAND: Angrep politiet

03.53** : Politiet ble tilkalt da en mann oppførte seg truende i Markensgate. Mannens oppførsel ble beskrevet som rabiat, og motsatte seg arrest da politiet kom til stedet. Han er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

LINDESNES: Tre personer skadet

05.45: Tre personer ble lettere skadet da en bil kjørte av veien mellom Vigeland og Vigemostad i Lindesnes. Bilen ble totalvrak og politiet har tatt rutinemessige blodprøver.