OSLO: — Foreldrene forteller at hun viser tegn på "ja" og "nei" med håndbevegelser. Hun er fremdeles veldig sløv på grunn av den sterke medisineringen og kan foreløpig ikke snakke. Men hun viser stadig tegn på fremgang, sier Egil Berg i Donn/Radar, som har jevnlig kontakt med Hæg-familien i Oslo.

Til Kristiansand Om alt går etter planen, vil Helene bli overført til opptreningssenteret på Kongsgård i Kristiansand neste torsdag, og skal starte på det legene anser som en ett til halvannet års opptreningsfase.

— Det vil ennå gå noen dager før medisinene er ute av kroppen hennes, men foreldrene har det veldig bra og de får stadig den fremgangen de håper på. Legene har fortalt dem at de har stor tro på at datteren kan bli helt frisk, sier Berg.

Donn spiller i Oslo Til helgen skal Helenes fotballag, Donn/Radar spille kamp i Oslo og da skal Helenes far, Harald Hæg være til stede og støtte jentelaget. Kanskje får også noen av jentene besøke lagvenninnen på sykehuset.

— Sykehuset må vurdere om vi kan få komme på besøk til Helene, men uansett gleder vi oss til å ha med faren på kampen og vi skal først og fremst konsentrere oss om å spille, sier Egil Berg.