GRIMSTAD: Kunden mislikte sterkt at han ikke fikk kjøpe alkohol, og kastet seg over butikksjefen. Det endte med at han mistet balansen og falt over en glassmonter som knuste, skriver Agderposten på nett.

— Hvis vi har inntrykk av at noen er ruset skal vi ikke selge alkohol til vedkommende. Det er rett og slett en del av jobben vår, forklarer Helge Haugen til avisen.

En 22-åring fra Grimstad er pågrepet i forbindelse med saken, og satt i arresten. Den dramatiske hendelsen skjedde ved 15-tiden fredag, mens det ennå var flere kunder i butikken.

— Jeg fikk hjelp av to menn, og vi klarte å holde ham fast til politiet kom. Jeg er veldig glad jeg fikk hjelp, ellers kunne det gått adskillig verre, sier butikksjefen.

Litt senere ble butikksjefen sendt til legevakten for behandling. Butikksjefen måtte sy fire sting etter basketaket, og har muligens brukket et ribbein.

— Det er klart det var skremmende. Jeg tror nok både kunder og kolleger reagerte slik som alle ville ha gjort; med forskrekkelse, forteller Haugen, som aldri har blitt angrepet av en kunde før.

Ifølge politiet skal 22-åringen ha vært i besittelse av ulovlige tabletter. Mannen vil bli avhørt på lørdag