MANDAL: Flere skadet etter gjengslagsmål

**VENNESLA: Kastet av bussen

00.15** En bussjåfør ba politiet om hjelp etter problemer med en passasjer ved Kvarstein. Passasjeren, en 18-åring fra Kristiansand, skal ha vært ufin både mot sjåføren og politipatruljen som kom til stedet. Det er uklart om busselskapet vil anmelde forholdet.

**VENNESLA: Fyrverkeri ved skole

00.17** Politiet fikk melding om ungdommer som skjøt opp fyrverkeri ved Skarpengland skole. Dette skal ha vært et problem over en lenger periode. Da patruljen kom til stedet var det imidlertid stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Vestre Strandgate

00.30** Politiet rykket ut til Sparebanken Sør i Vestre Strandgate etter melding om slåssing. De pågrep en person ved rutebilstasjonen. Vedkommende, en 19 år gammel mann fra Kristiansand, vil bli anmeldt for å ha knust glass i en ventebod.

**KRISTIANSAND: Jente slått ned

00.41** En ung jente kontaktet politiet etter at hun var blitt slått ned i Vestre Strandgate. Den mistenkte gjerningsmannen, en 27-åring bosatt i Kristiansand, ble pågrepet av politiet kort tid etter. Offeret skal ikke ha kommet alvorlig til skade.

**KRISTIANSAND: Forelegg for drikking

01.09** En 18 år gammel mann fra Kristiansand fikk et forenklet forelegg for drikking på offentlig sted. Mannen ble tatt på fersken i Havnegaten. Han vedtok forelegget.

**MANDAL: Slått ned i potetkø

01.10** En person ble angrepet da han stod i kø ved Potetboden i Store Elvegate. Ifølge politiet ble vedkommende slått med knyttet hand i hodet da han skulle bestille mat. Gjerningspersonen løp fra stedet, men en politipatrulje så hendelsen. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

02.34** Brannvesenet rykket ut og slukket en brann i en søppeldunk i Henrik Wergelands gate.

**VENNESLA: Slåssing utenfor kinarestaurant

02.45** En person ble kjørt hjem av politiet etter en slåsskamp på utsiden av China Restaurant. Vedkommende vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand. Ingen kom til skade i slåsskampen.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk i Vestre

03.23** Politiet innbrakte to personer for å ha laget bråk i beruset tilstand i Vestre Strandgate. Begge er 20 år og bosatt i Kristiansand.

SONGDALEN: Angrep busspassasjerer

**MANDAL: Tatt for urinering

04.20** En 23 år gammel mann fra Mandal ble anmeldt for urinering på offentlig sted. Mannen ble tatt på fersken i Johnstons gate.

**KRISTIANSAND: Brann i bil

07.17** En varebil som stod parkert på toppen av Gangdalen var helt overtent da brannvesenet kom til stedet. En nabo oppdaget brannen, og meldte fra til politi og brannvesen. Brannen vil bli etterforsket.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

07.30** En grå Toyota Hiace med registreringsnummer NV 39130 ble stjålet fra Borgeveien i Randesund i løpet av natt til søndag.