KRISTIANSAND: Vitneavhørene så langt har ikke ført politiet noe nærmere svaret på hvem som kjørte bilen.

— Vi har fått inn flere opplysninger, men kan foreløpig ikke konkludere. Det er flere vitner som vi ikke har tatt avhør av ennå, sier politiførstebetjent Einar Skarpeid ved Randesund politistasjon til fvn.no.

Kritisk skadet

Ulykken skjedde da føreren av en Nissan Skyline mistet kontrollen over bilen, kom over i motgående kjørefelt, og kolliderte med en Volkswagen Polo. Totalt åtte personer ble skadet. En 18 år gammel kvinne fra Kristiansand, som satt i den hvite Nissan Skyline, ligger kritisk skadet på Ullevål universitetssykehus i Oslo.

— Tilstanden hennes er fortsatt livstruende, opplyser informasjonsrådgiver Marit Stenbråten ved sykehuset til fvn.no onsdag.

I bilen som kom over i motgående kjørefelt var fire personer. Foruten den skadede 18-åringen, satt også en 20 år gammel mann fra Mandal, en 19 år gammel kvinne fra Søgne og en 20 år gammel mann fra Kristiansand i bilen. Hvem av disse som kjørte bilen forsøker politiet nå å finne ut av.

Ikke avhørt

— Bilen har hatt høy hastighet. Vi jobber med å kartlegge hendelsesforløpet og ansvaret, sier Skarpeid.

Flere av de involverte ligger fortsatt på sykehus, og politiet har derfor foreløpig ikke fått avhørt de som satt i bilene.

— Vi har hatt kontakt, men de er formelt sett ikke fullstendig avhørt. Alle de involverte og vitner er sentrale til vi får avklart hva de har sett og hørt, sier Skarpeid.

Politiet avventer også de tekniske undersøkelsene fra ulykkesstedet.