Natt til søndag:

MANDAL: Mistanke om mopedtrimming

22.00: Politipatrulje kom over to mopeder som kjørte over den hastigheten som er lovlig. To 16-åringer ble mistenkt for å ha trimmer mopedene.

Mopedene ble beslaglagt og de to mopedførerne er anmeldt for å ha trimmet mopedene.

ARENDAL: Tatt for råkjøring

23.33: En 32-åring ble anmeldt og førerkortet ble beslaglagt, etter at personen kjørte i 90 i 60 sonen på riksvei 420 på Nedenes i Arendal.

KRISTIANSAND: Tatt med kaht

02.08: En 26-åring ble pågrepet for besittelse av kaht. Vedkommende ble tatt inn i politiarresten. Han fikk 3000 kroner i bot.

GRIMSTAD: Urinerte på offentlig sted

02.32: En 17-åring ble anmeldt for urinering i Nygaten i Grimstad.

KRISTIANSAND:

03.21: Politiet innbrakte en person i Vestre strandgate, ikke langt fra Leopold, etter at han nektet å fjerne seg fra stedet. 20-åringen var overstadig beruset. Han ble innbrakt til arresten.

LISTA: Innbrudd i Havnekiosken

04.55: Det ble meldt om innbrudd i Havnekiosken på Lista. Noen hadde brutt opp et vindu. Det er trolig stjålet tobakk fra kiosken. Ingen er foreløpig mistenkt i saken.

KRISTIANSAND: Bilinnbrudd i Rigetjønnveien

05.12: Noen har knust en rute på en bil i Rigetjønnveien og brutt seg inn i bilen. Det er uvisst hva som er stjålet.

ARENDAL: Mistenkt for innbrudd i båter

05.56: En 33-åring ble pågrepet i Svinoddveien, mistenkt for innbrudd i to båter. Mannen ble tatt i nærheten av båtene.

ARENDAL: Branntilløp i frysedisk

06.18: Brannvesenet meldte om branntilløp i en frysedisk på ICA MAXI på Harebakken. Betjeningen slukket brannen. Årsaken til branntilløpet var trolig en kortslutning.

LILLSAND: Bil stjålet

09:45: Politiet fikk melding om at en bil bil var stjålet på Stykkene i Lillesand. Tyveriet har skjedd i løpet av natten. Bilen som er savnet er en Volkswagen varebil transporter med registreringsnummer PD 21083.