KRISTIANSAND: — Alt tyder på at kniven ble stukket inn i brystet helt til skaftet. Det dreier seg om et åtte centimeter langt knivblad, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen til fvn.no.

Det var en 42 år gammel mann, som er siktet for knivstikkingen, som selv meldte i fra om hendelsen.

— Vi fikk melding fra amk-sentralen klokken 01.33 i natt. Helsepersonellet ønsket bistand i forbindelse med at de skulle hente den skadde mannen, sier Arnesen.

Da politiet kom til leiligheten i Dronningens gate, oppholdt det seg fire personer i leiligheten. I tillegg til offeret og gjerningsmannen var det en kvinnelig 48-åring og en 58 år gammel mann i boligen. Gjerningspersonen har innrømmet de faktiske forhold.

— 42-åringen har erkjent knivstikkingen, og er satt i arrest hos oss. Ingen er foreløpig avhørt, sier Arnesen.

De to andre personene ble også tatt med til arresten i Kristiansand. 48- og 58-åringen skal ha vært overstadig beruset, og hadde ingen annen plass å dra.

— De kunne ikke være igjen i leiligheten ettersom vi skulle sikre åstedet. Vi har i løpet av natten innhentet en del tekniske spor, men vil fortsette dette arbeidet tirsdag morgen. Kniven ble funnet i leiligheten, sier Arnesen.

Politiet har foreløpig ikke fått kartlagt motivet for knivstikkingen, men de innvolverte skal ha forklart at offeret var uønsket i leiligheten.

Offeret skal hele tiden ha vært ved bevissthet. Han ble fraktet med ambulanse til sykehuset for behandling.

Politiet hadde sist kontakt med sykehuset klokken 02.21. Da ble det tatt røntgenbilder av mannen i en såkalt CT-undersøkelse.

De innvolverte er kjenninger av politiet.