Elverum og ØIF Arendal har 31 poeng hver når to kamper gjenstår av årets eliteserie.

Dermed går det mot en ulidelig spennende serieavslutning, der de to rivalene møtes til dyst i Elverum i aller siste serierunde. Før det spiller Elverum borte mot FyllingenBergen, mens ØIF Arendal tar imot Drammen.

Onsdag vant ØIF Arendal 36-26 borte mot Kolstad, som nå har tapt de åtte siste kampene. 17-10 til pause ble til slutt borteseier med ti måls margin. André Lindboe prikket inn åtte av tolv skudd for gjestene. For Kolstad var det Ronalds Putans som ble toppscorer med fem.

Elverum tapte 22-26 borte mot Drammen, etter å ha ligget under 10-12 til pause.

Gøran Sørheim satte inn sju mål mot Elverum, mens Lukas Sandell scoret flest for Elverum med seks.

Bråstopp i Østfold

I Remmenhallen i Halden påførte hjemmelaget FyllingenBergen lagets første tap på sju kamper. Etter seks strake seire for bergenslaget ble det bråstopp i Østfold.

Halden vant 41-36 etter å ha ledet 22-15 til pause. FyllingenBergen rotet med det bort viktige poeng i kampen om en av topplassene i serien, og blir liggende med 25 poeng. Det er tre mindre enn Drammen på bronseplass.

Haldens Kristian Stranden og gjestenes Kasper Gudnitz scoret ni mål hver og ble hvert sitt lags toppscorer.

Bunnkamp

I Bodø tok eliteseriens tabelljumbo imot Falk Horten på plassen over. Det var vestfoldklubben som til slutt stakk av med begge poengene, etter å ha vunnet 21-27. Dermed står Bodø fortsatt med fire poeng etter 20 kamper, mens hortenslaget har ni.

Oppgjøret mellom Bækkelaget og Runar endte 27-27, mens Haslum tapte 24-28 for Nærbø. Bærumslaget er på kvalifiseringsplass tre poeng bak Bækkelaget, men fem foran Falk.