LILLESAND: Backstrøm, kokk og kjøkkensjef smiler bredt, og er ikke preget av stress og mas. Han mener å ha alt under kontroll på kjøkkenet på Hotel Norge i Lillesand.I morgen har han ansvaret for å servere en treretters middag til kongeparet og 60 gjester. Planleggingen har pågått siden før påske, og sist onsdag ble den endelige menyen prøvesmakt av direktør Nils Arne Taranger og daglig leder Asgeir Røstad. De var godt fornøyd, både med smak og utseende på hver enkelt rett. De har også prøvesmakt kombinasjonen mat/vin. For her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Menyen har vært diskutert frem og tilbake. Opprinnelig var det fire retter, men den ble kuttet ned på grunn av tidspress. Klokken åtte kommer gjestene, og klokken ti forlater de hotellet igjen. Dermed blir det ikke tid til mer enn tre retter. Etter litt prøving og feiling er de tre herrene på «Norge» enige om at forrett og dessert skal serveres på blå og hvite stråmønstrede tallerker, hovedretten på hvit tallerken. Og den skal være varm.— Vi hadde en liten test tirsdag og byttet litt på tallerkenene, sier Backstrøm. Nå synes han det ser bra ut.- Vi må ikke ha for mye dilldall på tallerkenene heller, alt skal gå på tid når vi bare har to timer. Men det skal gå greit, sier den sindige kokken.De ansatte på hotellet har nærmest stått i kø for å være med på kongemiddagen, de har spurt om å få jobbe denne søndagen. De med lengst ansiennitet er valgt ut til å være med. Elise Nygård skal servere kongen, Inger Merete Eriksen Olsen serverer dronningen.- Det er litt spennende, det skjer nok bare en gang i livet at vi får være med på en kongemiddag, sier daglig leder Asgeir Røstad.I morgen skal alt dreie seg om middagen for det norske kongeparet, da blir det ingen annen aktivitet på hotellet.Mer om kongebesøket på side 16 i del 1