**KRISTIANSAND: Boligbrann på Hånes

00.04:** I Havreveien meldes det om full fyr i en leilighet, etter at en kjele har tørrkokt. De to beboerne klarer å slå ned flammene med brannslukningsapparat. Forholdet anmeldes av politiet. (se egen sak)

**SØGNE: Kjørte utfor Langenesveien

00.40:** På Langenesveien, litt øst for den lange sletta med badeplassen, har en bil kjørt av veien. Den mannlige føreren (18) slipper fra det uten skader, mens bilen får skader på karosseri og forstilling. Mannen blir imdlertid anmeldt fordi han ikke har førerkort.

**KRISTIANSAND: Bil mot rådyr

01.10:** Ved Ryen i Tveit melder en bilist at han har kjørt på et rådyr, og mener det er skadet. Viltnemnda blir varslet og tar seg av saken.

**ARENDAL: Front mot front på E 18

01.41:** På E 18 ved Moland park blir det frontollisjon mellom semitrailer og personbil etter at bilen har fått vannplaning. Sjåføren, en 27-åring fra Litauen, blir kjørt til sykehus i Arendal med lettere skader. (se egen sak)

**TVEDESTRAND: Med promille, uten førerkort

11.08:** I Tvedestrand blir en bilfører stoppet av politiet, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og uten gyldig førerekort. Mannen tas med til blodprøve.

**FARSUND: Stjal fra sportsbutikk

12.02:** Tre personer blir mistenkt etter butikktyveri fra Sport 1 i Farsund sentrum.

**KRISTIANSAND: Biltyv pågrepet i Vennesla

12.05:** Mens bileier fyller luft i dekkene på Shell Gartnerløkka, stikker en mann av med bilen — en hvit Nissan X-Trail. Et kvarter senere melder politiet at tyven er pågrepet i Vennesla.

**FARSUND: Butikktyveri

12.02:** Tre personer er mistenkt for butikktyveri fra Sport1. - Antagelig har de vært i flere butikker, melder politiets operasjonsleder. Forholdene blir anmeldt.