Siem viser gjerne reiseregningene

Oslo (NTB): Kjetil Siem sier han ikke har noe problem med å offentliggjøre reiseregningene til NFF etter å ha fått kritikk for høy pengebruk.

Publisert Publisert
  • NTB

VG har i løpet av uken skrevet om svært dyre regninger når organisasjonens ledere har vært på reise. På fotballtinget søndag tok Ivar Koteng, styreleder i Rosenborg, et knallhardt oppgjør med eksklusive og dyre måltider.

— Har vi spist lunsj for fire og et halvt tusen kroner, så må vi enten vise regningen, eller så må vi slutte å spise lunsjer for fire og et halvt tusen, sa han fra talerstolen.

NFF-generalsekretær Siem ble konfrontert med dette på pressekonferansen etter tinget og sa at han godt kan være åpen om regningene.

— Det har jeg ingen problemer med. Jeg har fortalt styret at vi skal diskutere om vi skal gjøre alle reiseregninger åpne. Det kan bli slik fra og med neste styremøte, sa han før han også forsvarte noe av bruken av penger.

— Hvis du deler opp de 20 millionene og tar ut alle landskampene, blir en del millioner borte når et snitt på 30 personer skal ha dekket fly og hotell i fem døgn. (©NTB)

Publisert