**KRISTIANSAND: Par nektet å forlate Super Speed

00.23:** Melding om et beruset par som nekter å forlate Super Speed-skipet til Color Line ved ankomst Kristiansand. En politipatrulje blir sendt til stedet, og det viser seg da at de to ikke er et par. Mannen havner i fyllearresten, og anmeldes for ordensforstyrrelse. Kvinnen hentes av en kjæreste, og slipper unna anmeldelse.

**ARENDAL: Promillekontroll

00.30— 01.35:** En politipatrulje har avholdt promillekontroll i Tromøyveien. 17 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner.

**MANDAL: Promillekontroll

00.45- 01.40:** En politipatrulje har avholdt promillekontroll på E 39 ved Hollekleiva, 21 kontrollerte førere. Ingen reaksjoner.

**LILLESAND: Tok innbruddstyver på fersken

04.48:** Melding om tyveri fra bolig i Lillesand sentrum. Ubudne gjester har tatt seg inn i boligen via en ulåst inngangsdør. Huseieren observerte så to unge menn løpe fra stedet. En politipatrulje dro til adressen, men sannsynligvis er intet av verdi stjålet. Politiet har søkt i Lillesand sentrum og omegn. Uvisst om forholdet anmeldes.

**ARENDAL: E 18 sperret i en time etter trafikkuhell

06.30:** E 18 var sperret i en time nord for Arendal etter et trafikkuhell onsdag morgen. Les hele saken her.

**ARENDAL: Trafikkuhell - kjørte uten førerkort

08.54:** En person anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort i forbindelse med mindre trafikkulykke ved Jumbo lekeland på Myra. Det var ingen personskader.

**ARENDAL: Dekk i veibanen

09.53:** På E 18 ved avkjørselen til Stoa, i vestgående retning, ligger det rester av dekk i veibanen. Vegtrafikksentralen er varslet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i beruset tilstand

12.20:** En bilfører ble anmeldt for å kjøre i beruset tilstand på Mosby.

**SONGDALEN: Vogntogsjåfør fratatt lappen

13.00:** En vogntogsjåfør får førerkortet beslaglagt på grunn av uforsvarlig kjøring. Sjåføren ble stoppet på E 39 ved Volleberg.

**KRISTIANSAND: Enslig bil kjørte ned to trafikklys

13.22:** En bil havnet i muren ved Wilds Minne skole i krysset Marviksveien/Østre Ringvei på Lund. To trafikklys ble også kjørt ned. Vegtrafikksentralen er varslet. Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: To personer bortvist

16.00:** To personer blir bortvist fra nødboligene i Marvika.

**KRISTIANSAND: Uregistrert bil på kjøretur

16.42:** En uregistrert bil blir stoppet på Bjørndalssletta. Tollvesenet avregistrerte bilen tidligere på dagen. Sjåføren var imidlertid ute på tur likevel.

**ARENDAL: Fjernet vanskelig person

17.46:** En person som politiet karakteriserer som vanskelig blir fjernet fra en Meny-butikk i Arendal. Vedkommende blir anmeldt og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

20.00:** Tyver har stjålet datautstyr fra en bolig i Bukkesteinsdalen. Ei dør er brutt opp, og det er stjålet dataustyr og en tv.