Da han ble innbrakt for skadene, viste det seg at mannen var etterlyst og siktet for grovt ran i Troms politidistrikt.

Søndag morgen oppholdt han seg i en leilighet på Sletteheia i Kristiansand. Her skal han ha blitt angrepet av flere personer.

Les også:

Mandag formiddag ble 23-åringen avhørt.

— Ukjent for ham

— Han antyder at han ble angrepet av seks-sju stykker, og har beskrevet at han ble utsatt for vold. Jeg vil ikke gå i detaljer på hva slags vold det er snakk om, sier Rune Strømsvåg, etterforskningsleder ved Vågsbygd politistasjon.

Strømsvåg sier mannen ikke har kunnet gi noen navn på gjerningsmenn. Han sier de var ukjente for ham.

— Vi har ingen mistenkte i saken, sier etterforskningslederen.

- Hva tror han er årsaken til volden?

— Ut fra det han sier så vet han ikke.

Ikke alvorlige skader

23-åringen var besøk i leiligheten som eies av en bekjent. Han var alene da han ble angrepet tidlig søndag. Han ringte på hos en nabo for å be om hjelp, med blødninger fra hodet. Deretter ble det ringt etter ambulanse.

— Han har ikke fått alvorlige skader, sier Strømsvåg.

I avhøret har politiet fått navn på personer som mannen var i kontakt med kvelden før. Disse vil nå bli avhørt i håp om å komme nærmere en oppklaring av saken.

— Vi må se hva etterforskningen bringer. Men slik det virker i dag, kan det blir vanskelig å komme videre, sier Strømsvåg.

23-åringen sitter i arresten i Kristiansand, og vil trolig bli fraktet nordover tirsdag.

Til NTB bekrefter politiet i Tromsø at ranssiktelsen har sin bakgrunn i en aksjon mot lokalene til mc-klubben Hells Angels i Tromsdalen 3. september. De vil ikke kommentere om siktede har tilknytning til klubben.