I fjor var stiftelsen for seint ute til å be om ekstra midler. Dermed ble det det vanlige tilskuddet på 35.000 fra Lillesand kommune og ikke 60.000 som det ble bedt om. Nå ber stiftelsen om 150.000 til ulike nyanlegg som er gjennomført i år.

Meta Hansens Hus er et populært sted for alt fra utstillinger og korøvelser til konfirmasjoner. Det er gjort flere forbedringer. Den store salen har fått en etterlengtet støydemping. I tillegg er det kommet et lite uthus for lagring av bord og stoler. Skikkelig lagringsplass har vært et problem. Deler av amfiet i hagen har fått et seildukstak som gjør utescenen mer anvendelig.

Stiftelsen har fått god hjelp av næringsliv og banker, og dugnadsinnsatsen har vært stort. Bidrag har kommet fra ulikt hold. Gratis takstein har for eksempel kommet fra en låve på Justøya. Alle tiltakene har kostet nesten 350.000 kroner, og man har vært nødt til å ta opp et lån på 200.000. Det er planer om flere tiltak i hagen, blant annet flere planter. Ved paviljongen har man tenkt å få rennende vann. I tillegg er lyssetting av skulpturene aktuelt. Per Erik Lia i stiftelsen skriver at flere besøker hagen enn før. Og med forbedringer vil stedet bli enda mer attraktivt.