**MANDAL: Tre mistet lappen

23:30:** UP har hatt fartskontroll langs E39 ved Suvatne. I løpet av fire timer, mellom klokken 1930-2330, ble det beslaglagt 3 førerkort. I tillegg ble det utsted 25 forenklede forelegg. Høyeste fart som ble målt var 127 kilometer i timen i 70 sone.

**GRIMSTAD: Høy musikk

01.36:** Noen festglade mennesker spiller musikk i Storgaten. Litt for høyt etter naboers oppfatning. Politiet rykker ut og gjenoppretter natteroen.

**LYNGDAL: Etterlyst pågrepet

01.23:** En bil stanses av politiet. Det viser seg at det mannlige føreren av bilen er etterlyst for ikke å ha møtt til soning. Vedkommende kjøres til arresten i Kristiansand.

**LYNGDAL: Innbrud i bil

03.13:** Politiet mottar melding om innbrudd i bil og rykker ut til stedet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i sentrum

03.20:** En mann blir slått i i ansiktet i området Markens gate / Tollbodgata. Det er muligens en kjent gjerningsmann. Forrnærmede vurderer å anmelde forholdet.

**LYNGDAL: Bilinnbrudd

03.13:** Nok et bilinnbrudd i Lyngdal. Fornærmede vurderer om forholdet skal anmeldes. Politiet har en vag beskrivelse av gjerningsperson.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet fra verksted

07.45:** En sort BMW med registreringsnummer PP 85300 er stjålet fra et versted på Lund. Tyven har kjørt ned en låst port.

**VENNESLA: Trafikkulykke

08.26:** Det har vært en trafikkulykke ved Sparbutikken i Vennesla. Politi og ambulanse er på stedet.

**KRISTIANSAND: Kollisjon mellom bil og MC

09.34:** En bil og en motorsykkel har kollidert på Torridalsveien ved Rundingen å Lund. Føreren av MCen har vondt i et bein. Politi og ambulanse er på vei.