— Det hang seg opp skikkelig, det skiftet aldri til grønt, sier Cecilie Hileman.

Hun sto sammen med andre bilister og ventet på grønt lys, men det skjedde ikke.

— Etter fem minutters venting begynte bare folk å kjøre. Folk tutet på hverandre, og det ble litt kaotisk, sier hun.

Det er trafikklysene i krysset Vestre Strandgate/Henrik Wergelands gate og Vestre Strandgate/Skippergata som nå blinker gult.

Gul blink

Politiet fikk også inn meldinger om trafikklyset, som ifølge deres meldinger har gått over til å blinke gult.

— Vi har fått beskjed om et trafikklys som har gått over i gul blink, og sendt dette videre til Vegtrafikksentralen. Det skal dreie seg om et trafikklys i Vestre Strandgate, nede langs med havnen. Vi har ikke kapasitet til å gjøre noe med dette, sier operasjonsleder Martin Ugland.

Sjekker med en gang

Hos Vegtrafikksentralen hadde de akkurat fått beskjed om hendelsen da Fædrelandsvennen ringte.

— Vi skal ta kontakt med vår entreprenør, og få dem ut for å sjekke dette med en gang, sier trafikkoperatør Anne Berget hos Vegtrafikksentralen.

De fikk først beskjed om et trafikklys utenfor Caledonien Hotell, som først ble fikset. Dette fikk problemer igjen senere.

— Vi har fått beskjed om at det samme signalanlegget som det var problemer med står i rødt igjen. Vi har folk på vei ut til stedet, sier Berget.

Hun vet ikke årsaken til at det er så mange problemer akkurat i dag.

— Jeg vet ikke hvorfor de andre står i gul blink, men jeg regner med at det er folk på vei for å resette anlegget en gang til. Tordenværet i området kan ha noe med saken å gjøre, sier trafikkoperatøren.