**MANDAL:Arrestert etter innbrudd

23.01:** Politiet fikk melding om uvedkommende på en adresse i Mandal. Politiet kom til stedet og pågrep en mann som hadde knust et vindu. Mannen som er i slutten av 40-årene, ble kjørt til arresten på gruinn av forsøk på innbrudd.

**LYNGDAL: Kjørte uten førerkort

00.13** : En patrulje stoppet en bil der føreren, en 27 år gammel mann fra Vanse kjørte uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

00.36:** Politiet fikk melding fra en huseier i Vågsbygdveien om at det hadde vært innbrudd i huset. Tyven hadde tatt seg inn gjennom et vindu som stod i luftestilling, og fikk med seg gamle mobiltelefoner og en veske. Politiet kom til stedet og så etter gjerningspersonen, men fant ingen.

**ARENDAL: Tatt med tabletter

03.08** : En 37 år gammel mann fra Arenfal ble stoppet av politiet. Han var i besittelser av flere tabletter. Noen av tablettene ble identifisert som valium, mens resten ikke er identifisert. Mannen ble pågrepet og sitter i arresten.

**KRISTIANSAND: Skulle stjele verktøy

05.36:**

ARENDAL: Trafikkulykke

07.05: 18 år gammel mann fikk mindre personskade.

**KRISTIANSAND: Bil meldt stjålet

07.26:** Politiet fikk melding om at en svart Peugeot Partner har blitt stjålet i løpet av natten fra Hundebakken i Vågsbygd. Bilen har kjennemerke NE17204. **VENNESLA: Grovt tyveri

07.38** : Politiet fikk melding om grovt tyveri i et større næringsbygg på Vikeland i løpet av natten. En TV, samt stereoutstyr er stjålet, men eier har ikke full oversikt ennå.

**KRISTIANSAND: Lastebil rev ned lysarmatur

08.44:**

LINDESNES: Stjålet bilskilt

10.47: Melding om at et bilskilt, med nummer PX 31206, erstjålet fra Kåfjord i Sør-Audnedal.