Her besvimte Grethe Skotnes og falt av motorsykkelen som mannen kjørte. Hun slapp unna ulykken med noen skrubbsår på hendene.

KRISTIANSAND: — Jeg husker ingenting av det som skjedde. Det må ha vært verst for mannen min som kjørte sykkelen, sier Grete Skotnes som slapp unna trafikkulykken med noen skrubbsår på hendene.

— De meterne jeg løp tilbake til Grete er de verste jeg har opplevd. Jeg visste jo ikke hvorfor hun falt av, forteller ektemannen Bjørn Olav Skotnes til Fædrelandsvennen.

- Husker ikke at jeg falt av

Det var søndag ettermiddag at ulykken skjedde like før Varoddbroa i Narviksbakken. Da var Grete og Bjørn Olav Skotnes på vei hjem fra Byglandsfjord hvor de hadde besøkt venner.

— På Torridalsveien merket jeg at jeg ble øm i knærne, men det er jo ikke uvanlig etter en lang kjøretur. Ved Vollevannet ba jeg Bjørn Olav om å stanse. Etter det ble det svart, og jeg husker ikke at jeg falt av sykkelen, forteller Grete Skotnes.Ektemannen holdt 80 kilometer i timen da kona besvimte og falt av. Klokka 17.00 fikk politiet melding om ulykken, og kom raskt til stedet sammen med en ambulanse.

— Jeg våknet til da jeg lå på asfalten og hørte at mannen min snakket til meg, forteller Grete Skotnes, som ble kjørt til legevakten med ambulansen.

De meterne jeg løp tilbake til Grete er de verste jeg har opplevdDer ble hun i en time, og det ble tatt en rekke prøver av henne før legen konkluderte med at det var varmen som gjorde at hun besvimte.

Trygt hjemme på Hånes skal ekteparet slappe av resten av kvelden. Begge er lettet over at det gikk så bra.

— Det er et mirakel at hun ikke ble skadet, sier Bjørn Olav Skotnes.

— Vi hadde rett og slett englevakt, sier kona seg enig.

Vil selge motorsykkelen

Selv om Grete Skotnes vet at hun var heldig som ikke fikk større skader etter ulykken, er hun ikke redd for å sitte på med mannen igjen.

— Jeg husker jo ikke noe av det, sier hun.

Men ektemannen ble kraftig skremt og vil selge motorsykkelen, en Suzuki Intruder 1400. — Vi har hatt mange koseturer på motorsykkelen, men nå er det nok. Jeg har kjørt såpass lenge at jeg vet at jeg taper dersom jeg kolliderer, og kjører veldig defensivt i trafikken. At passasjeren min kunne besvime og falle av sykkelen har aldri falt meg inn. I morgen legges motorsykkelen ut på Finn, sier Bjørn Olav Skotnes.