**LILLESAND: Stjal snekke

00.03:** Politiet fikk melding om tyveri av en båt i Lillesand. Det var en 28 fots tresnekke med vindskjerm som skal ha blitt stjålet i løpet av ettermiddagen, kvelden.

**KRISTIANSAND: Frastjålet lommebok

03.59:** En utenbys 43-åring tar kontakt med politiet og forklarer at han er frastjålet sin lommebok av to mørke kvinner som tilbød sine tjenester i Kristiansand sentrum. Da politiet kom til det anviste stedet, fant de lommeboka ved undergangen på Gartnerløkka, der kvinnene hadde gått.

Da var lommeboka tømt.

— Mannen ville ikke anmelde forholdet umiddelbart. Han skulle vurdere om det "ville lønne seg", forteller operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

— Rådet fra oss til menn er å ikke innlede nærgående samtaler med kvinner som tilbyr sine tjenester, bemerker Steinsland.

**LILLESAND: Fikk batterisyre på hendene

09.43:** Politiet fikk inn melding om et arbeidsuhell i Lillesand. En mann skal ha fått batterisyre på den ene hånden sin og blir sendt til legesjekk. Hendelsen skjedde på et vaskeri hvor mannen jobbet, og Arbeidstilsynet har tatt tak i saken. Politiet har fått tilbakemeldinger om at mannen skal være i fin form uten større skader.

**KRISTIANSAND:Kajakk på avveie

14.00:** En kajakk ble funnet drivende på den øvre delen av elva otra, like ved Torridal. Kajakken er gul og svart og av merket Freebird. Det skal ikke være mistanke om at det har vært personer i kajakken. Eieren bes ta kontakt med politiet.

**FARSUND: Trafikkuhell

15.51:** Melding om trafikkuhell i Vanse, utenfor ambulansestasjonen. Det skal ha vært et uhell mellom bil og moped, men uten personskader. Partene ordnet opp seg imellom, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Misfornøyd på akutten

20.33:** Politiet dro til akuttmottaket på sykehuset i Kristiansand, etter melding om bråk.

— Det var en ung kvinne på akutten som var lite fornøyd. Vi måtte opp og roe henne ned, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt.

**MANDAL: Beruset person

21.14:** En person ringte inn til politiet og sa at det lå en sanseløst beruset mann i innkjørselen til Uranienborg parkeringsanlegg. Mannen ble sendt hjem i drosje.

**VENNESLA: Oppførte seg truende

22.40:** En mann (29) ble pågrepet i Vennesla etter å ha vært i klammeri med en nabo. Mannen skal angivelig ha utført skadeverk og ha oppført seg truende. Politiet pågrep mannen og kjørte han til sentralarresten i Kristiansand. Han anmeldes for legemsfornærmelse og skadeverk. Politiet følger truslene opp senere.

**SØGNE: Trafikkontroll

22.47:** En politipatrulje i Søgne gjennomførte trafikkontroll på fylkesvei 461 Songdalsveien 20.30 - 22.00 i 60-sona. To førerkort ble beslaglagt. Høyeste målte hastighet var 106 km/t. Det ble også ilagt tre forenklede forelegg.