**KRISTIANSAND: Snoking

02.09:** Melding om personer i en hvit varebil som snoker i postkasser ved Knarreviktoppen. Politiet til stedet, ingen funnet.

**ARENDAL: Arrestasjon

02.30:** Beruset mann har tatt tilhold på et hotell i sentrum ved Friergangen. Nektet å etterkomme politiets pålegg om å gå. Satt i arrest.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.49:** Mann på 20 år stanses i bil ved Strømsbusletta. Mistanke om promillekjøring. Ble fremstilt for blodprøve. Forholdet anmeldt.

**MANDAL: Slåssing

03.05:** To personer anmeldes av politiet for slåssing i Mandal sentrum, Store Elvegate. Begge ble dimmitert etter opptak av personalia.

**ARENDAL: Innbrudd

04.45:** Melding om en mann som bryter seg inn i en bolig. Løp fra stedet. Politiet ser etter mann. Politiet lette senere etter mannen uten resultat. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset bilfører

05.06:** Politiet stanset beruset bilfører i Nye Teglverksvei. Personen var også i besittelse av mindre mengder amfetamin. Blodprøve tas.

**GRIMSTAD: Mopedulykke

07.15:** Melding om mopedist som har veltet på E18 ved Grimstad. Lettere personskade. Politi og ambulanse er sendt til stedet. Senere opplyser politiet at det er uklart eierforhold på mopeden, og at føreren mistenkes å være påvirket. Føreren blir sendt til legevakta i Arendal i ambulanse.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

09.59:** Melding om innbrudd i et eldre, ubebodd hus i Ålefjærveien. Innbruddet skal ha skjedd natt til torsdag. Patrulje undersøker saken nærmere.