TVEDESTRAND: Politiet i Tvedestrand pågrep natt til lørdag en mann etter en uoversiktlig voldsepisode. Patruljen brukte over en time for å finne ut hva som trolig hadde skjedd.

— Grundigere etterforskning må til, men det hele endte med at den fornærmede selv ble brakt til legevakten og deretter satt i arresten, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Pekte ut mistenkte

Det hele startet med at en mann ringte til politiet klokken 00.20 og fortalte at han var slått i ansiktet. Da politipatruljen kom til stedet, ble det bekreftet at mannen hadde fått flere tenner knust. Han pekte ut flere mistenkte for politiet.

En snau time senere, klokken 01.15, fant politiet den ene som ble utpekt.

- Hadde slått kvinne

— Da patruljen fikk tak i vitner og den ene mistenkte, endret bildet seg noe. Det viste seg at fornærmede hadde startet det hele ved å slå til en kvinne. Dette hadde folk på stedet reagert på, opplyser Steinsland.

Personen som i utgangspunktet var mistenkt, ble dimittert etter å ha forklart seg for politiet. Mannen som opprinnelig ble vurdert som offer, kan ifølge operasjonslederen vente seg en reaksjon på vold, beruselse og for å ha gitt uriktige opplysninger.